Samsun///55

kızlar nasıl yağmur var anlatamam evde olup uyumak istiyorum ben ya...

evet cnm ya yağmurlu havalarda uymakda güzel kitabını yada gazeteni eline alıp bitaraftanda kahve yudumlamakda...izmirde de bu gün yağmur yok ama karanlık ve soğuk bi hava var.ben fırsatbuldukça çayımı alıp buraya kaçıyorum....hadi sana kolay gelsina.s.

ya bu çocuk doğduğundan beri uykuyu sevmiyor arkadaş!hihoyyyt bana da doktor yapacak birşey yok dedi:1no2: uyku ilacı bende de var ama birkaç kez verdim sonra vermek istemedim :1no2:eşiminde işleri çok yoğun valla tek başıma sinirlerim gevşedi delikafaduldendoktora bile gidemiyorum. teyzem gelecek önümüzdeki ay kısmetse samsundan bekliyorum.a.s sınavlara girecem, ders çalışmam lazım yok arkadaş olmuyor ya!...:sm_confused:

cnm bende sürekli kullanmadım doktor bana 15 gün kadar kullan uykusu düzene girer dedi ilk bi hafta biraz ondan sonra koptu yine çocuk ...ama dediğim gibi bitiyo az kaldı inan bi kaç ay sonra bu bnm çocuğummu diyeceksin...yani çok iyi olmasada şimdikinden daha iyi olur ..a.s

bişey anlatmak isityorum derincim bilmiyorum senin kindede gerekli gereksiz ağlama krizleri varmı ...bnm cadı olmadık şeylerde sanki etlerini koparıyomuşsun gibi bağıra bağıra ağlıyoduudelikafadulden.bnm oturduğum yer çok işlek hep işyerleri var apartmanın altında kahveler felan ...neyse yazın ben bu kıza ne söylesem balkona koşup anne ben seni çok seviyom neden bana böyle yapıyosun diye bağıra bağıra ağlıyo ben kendi kendine susar üstüne gidersem abartır diye hiç müdahele etmiyorum ....bi gün yine böyle ağlıyo.kapı çaldı bi baktım polis hanım efendi şikayet var çocuğunuz çok ağlıyomuş diye ...varya deli oldum odakika kızımı çağırdım bak dedim çok ağlıyosun diye polis amcalar seni götürmeye geldi ...aaa dedi beni neden götürceksiniz annemi götürün parka gidicem dedim çok sıcakmış ben çocuğum oda anne beni oraya götürmesi gerekgamyoncuiremsu ...polisler varya öyle baktılar kaldılar çocuğa ....:1shok::1shok:

bu arada allahtan üst komşum bendeydi de şahidim vardı elimi bile sürmediğime...dediğim gibi ağlamasını kaile bile almadım ..doktorda öyle söylemişti çünkü...

vay be!:uhm:seninki de ayrı bir olay yani ne diyeyim!:sm_confused:benim cadı da bu sıralar yalandan ağlıyor, gerçekten dövüyormuşum gibi ama ben her ağladığında git başka yerde ağla diyorum ve umursamamaya çalışıyorum çok şımarıklık yapıyor yoksa!hihoyyytinşallah geçer ne diyeyim:sm_confused: az önce de babasına tükürmeye kalktı:1shok: nerden çıkarıyor bu hareketleri bilmem çok enteresanlar gerçekten!...

günaydın arkadaşlar!a.s.samsun nasıl bugün?burası güneşli!:dance:zavana çok şekerler gerçekten ama bazen çığırından çıkıyorlar valla...:sm_confused:

at şu hüznü artık ya!:mymeka:özgür özgür takıl işte ne güzel!:içelim:kafana göre gez toz hayat senin elalemle uğraşacağına!...a.s

günaydın herkese
canım çok soğuk ve yağmurlu donuyoruz burda zaten hüzülüyüm
'beni bu havalr mahvetti...'senağlama
selam cnm ben samsunu hiç bilmiyorum bir kere teyzeme gelmiştim büyük otele yakın biyerlerde oturuyo...ama hep ladik e geldim yada köprüye ,ladik hep soğuktu...yazın bile gitsem öyleden sonra kesin yağmur yağardı ....ama çok güzel oralar....bakya..hani varya gitmesekte görmesekte o köy bizim köyümüzdür...hiç oralarda yaşamamış olsamda seviyorum ben samsunu eşimde çok seviyo..ben gidelim desem o koşa koşa gitcek....bişey daha valla teyzesi bnmki biraz topalrladı durumu darısı derin55 in başına işi :1shok:bu aralar zor ....

kız ladik buz gibidir bilirim ben!:bbo: vezirköprü o kadar değil ama!samsuna gezmeye git muhakkak yolun düşerse a.sçok güzel ya şimdi daha da güzelleşmiş seviyorum deniz kokan şehrimi!:asigim:

günaydın herkese
canım çok soğuk ve yağmurlu donuyoruz burda zaten hüzülüyüm
'beni bu havalr mahvetti...'senağlama

ya karışmak gibi olmasın ama üzülme öyle bir gün geliyoki bunlara kahkahalarla gülüyosun...allah özelini,güzelini yazsın ,inş alnına:1hug:.....şuanki erkek arkadaşınla yada başkasıyla...inş doğru insanı bulursun,yada bulmuşsundur nekadar sevrsen sev eğer o kişi evlilik iin yanlışsa herşey değişiyo ...derin55 haklı bencede bekarlığın tadını çıkar....inş kusuruma bakmazsın üzüldüğünü anladım bende bişeyler yazmak istedim...toprağıma.s.

kız ladik buz gibidir bilirim ben!:bbo: vezirköprü o kadar değil ama!samsuna gezmeye git muhakkak yolun düşerse a.sçok güzel ya şimdi daha da güzelleşmiş seviyorum deniz kokan şehrimi!:asigim:

ya inş bakalım annemler geçen sene yayla şenliklerine gittiler ben gidemedim eşimin işleri çok yoğundu odeiğimgibi benden daha meraklı onu bırakıp gitmekde içime sinmedi....herhalde bu sene gidicez ....ama bende hep bu sene gidersem ev gezmelerini istemiyorum dedim anneme zaten eşimde olursa süper olur bütün samsunu gezmek istiyorummmm..gamyoncuiremsu.nasıl kızla aran bu gün daha iyi glb ...öpüyorum onu..a.s..

ben önümüzdeki yaz gitmeyi düşünüyorum kısmetse!a.sizmir'de güzeldir bende iyi anıları olmasa da:1no2: sen orda nerde oturuyorsun?:sm_confused:biraz biliyorum orayı da...

teşekkür ederim..ladiğin karı hiç bitmiyoki.....orası çok soğuk dediğim gibi yazın bile soba yakıyolar...dün bizde teyzemelrle konuştuk ladikdekiler sibirya gibi burda hava dediler..samsundakiler fena değil soğuk ama idare eder dediler....

ben önümüzdeki yaz gitmeyi düşünüyorum kısmetse!a.sizmir'de güzeldir bende iyi anıları olmasa da:1no2: sen orda nerde oturuyorsun?:sm_confused:biraz biliyorum orayı da...

cnm izmirde kötü anılarının olmasına üzüldüm....ben karşıyakadayım...cnm yani namıdeğer 35/5..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm izmirde kötü anılarının olmasına üzüldüm....ben karşıyakadayım...cnm yani namıdeğer 35/5..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

karşıyakayı bilirim ve çok severima.s çok şanslısın vallahi güzel yer!izmirin suçu yok ama ne etcen?:sm_confused:

günaydınlar,önce hava durumu bilgisi vereyim burda öyle bir hava anlamatamam bitmiyor bu yağmur ya....

çalışacam ben bugün biraz hepinizi öptüm,arada gelirim gene

günaydın arkadaşlar!a.s.zavana kolay gelsin!:teselli: bende bir taraftan evi toplayıp bir taraftan bakıyorum buraya!....

burasız olmuyor değilmi

selam cnm sanada bizede kolay gelsin.olmuyo valla burası yüzünden yarım saatte bitcek işimi 2 saatte bitiriyorum...aman ne güzel yağsın biz burda yağmura hasretiz biraz yağdı sevindik yine yok ...hadi öptüm benimde bu gün işim var arasıra gelirim....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…