- Konu Sahibi txuxrkanxixm
-
kızlar nasıl yağmur var anlatamam evde olup uyumak istiyorum ben ya...
:1shok:ay kızının en zor yaşı şuan 2 yaş sendromu içinde ben de geçen sene varya-tatlicadiarzu-az kalsın akıımım oynatıyodum gece uyumayı hiç sevmezdi doktoru yapcak bişey yok ona uykusu yeterli geliyo diyodu ama ben ölüyodum en sonunda adamcağız bana acıdıda kızıma uyku ilacı yazmıştı onu içirince çok rahat ediyodum ...inanırmısın akşam olupdaa o uyuyun ca hala öyle ama ozmn birazdaha zordu sanki üstümden tanklar geçmiş gibi seriliyodum valla...ama azkalmış üzülme delikafadulden
ya bu çocuk doğduğundan beri uykuyu sevmiyor arkadaş!hihoyyyt bana da doktor yapacak birşey yok dedi:1no2: uyku ilacı bende de var ama birkaç kez verdim sonra vermek istemedim :1no2:eşiminde işleri çok yoğun valla tek başıma sinirlerim gevşedi delikafaduldendoktora bile gidemiyorum. teyzem gelecek önümüzdeki ay kısmetse samsundan bekliyorum.a.s sınavlara girecem, ders çalışmam lazım yok arkadaş olmuyor ya!...:sm_confused:
bişey anlatmak isityorum derincim bilmiyorum senin kindede gerekli gereksiz ağlama krizleri varmı ...bnm cadı olmadık şeylerde sanki etlerini koparıyomuşsun gibi bağıra bağıra ağlıyoduudelikafadulden.bnm oturduğum yer çok işlek hep işyerleri var apartmanın altında kahveler felan ...neyse yazın ben bu kıza ne söylesem balkona koşup anne ben seni çok seviyom neden bana böyle yapıyosun diye bağıra bağıra ağlıyo ben kendi kendine susar üstüne gidersem abartır diye hiç müdahele etmiyorum ....bi gün yine böyle ağlıyo.kapı çaldı bi baktım polis hanım efendi şikayet var çocuğunuz çok ağlıyomuş diye ...varya deli oldum odakika kızımı çağırdım bak dedim çok ağlıyosun diye polis amcalar seni götürmeye geldi ...aaa dedi beni neden götürceksiniz annemi götürün parka gidicem dedim çok sıcakmış ben çocuğum oda anne beni oraya götürmesi gerekgamyoncuiremsu ...polisler varya öyle baktılar kaldılar çocuğa ....:1shok::1shok:
selam cnm ben samsunu hiç bilmiyorum bir kere teyzeme gelmiştim büyük otele yakın biyerlerde oturuyo...ama hep ladik e geldim yada köprüye ,ladik hep soğuktu...yazın bile gitsem öyleden sonra kesin yağmur yağardı ....ama çok güzel oralar....bakya..hani varya gitmesekte görmesekte o köy bizim köyümüzdür...hiç oralarda yaşamamış olsamda seviyorum ben samsunu eşimde çok seviyo..ben gidelim desem o koşa koşa gitcek....bişey daha valla teyzesi bnmki biraz topalrladı durumu darısı derin55 in başına işi :1shok:bu aralar zor ....günaydın herkese
canım çok soğuk ve yağmurlu donuyoruz burda zaten hüzülüyüm
'beni bu havalr mahvetti...'senağlama
günaydın herkese
canım çok soğuk ve yağmurlu donuyoruz burda zaten hüzülüyüm
'beni bu havalr mahvetti...'senağlama
kız ladik buz gibidir bilirim ben!:bbo: vezirköprü o kadar değil ama!samsuna gezmeye git muhakkak yolun düşerse a.sçok güzel ya şimdi daha da güzelleşmiş seviyorum deniz kokan şehrimi!:asigim:
kuusumm olurmu öyle şey aşkolsun sizlerin fikirleri benim için tabiki önemli tşk ederim,öyle olmasa yazmam bile buraya ki...
derincim;ladikte bir kar varmış ordan merkeze gelenler antalyaya mı geldik felan diyorlar ben burayı beğenmediğim halde şuan samsunun bir tarafı karlı bir tarafı yağmurlu bir tarafıda güneşli....:uhm::dance:
ben önümüzdeki yaz gitmeyi düşünüyorum kısmetse!a.sizmir'de güzeldir bende iyi anıları olmasa da:1no2: sen orda nerde oturuyorsun?:sm_confused:biraz biliyorum orayı da...
cnm izmirde kötü anılarının olmasına üzüldüm....ben karşıyakadayım...cnm yani namıdeğer 35/5..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
derin 55 stresli olmaartık ....
günaydınlar,önce hava durumu bilgisi vereyim burda öyle bir hava anlamatamam bitmiyor bu yağmur ya....
çalışacam ben bugün biraz hepinizi öptüm,arada gelirim gene
burasız olmuyor değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?