Samsun///55

kaydirigubbakcemile2slm kızlar bende samsunluyum annemladik,babam da vezirköprülü.kk hayatıma çook güzellikler katıyo.:teytey:

kız kuusuum hoşgeldina.s. annen ladikli demek fisfisfisbabamın orda çok tanıdıkları var hatta akrabaları bilem vara.s bizde tanıdık çıkmayalım!yerimseniben

oh oh bir kaç saat giremedim topiğimiz canlanmış ama yok öyle beni unutmak siz akraba felan çıkarsınız kıskanırım ben yok öyle yaaa

unutmayız merak etme!yerimsenibensamsun çok soğuk demek :uhm:yeşilyurt neresi kız?:sm_confused: ben gitmeyeli takılınan yerlerde değişmiş!:1no2: orda ben çiftlik ve 56lar çocuğuyum bir latinimiz vardı değişti herhalde!

biraz önce samsun buluşmasına baktım oraya geldiğimde bizde buluşalım kısmetse!a.sherkesler buluşmuş:1hug: ben muğladayım ama muğlalılarda iş yok:1no2: bırakmışlar topiği kaderine bari ordakilerle görüşelim!...a.s.

hıımm tamam ben bilmiyordum:sm_confused: gelince görürüm artıka.s iyi pazarlar bu arada!a.s.

oh oh bir kaç saat giremedim topiğimiz canlanmış ama yok öyle beni unutmak siz akraba felan çıkarsınız kıskanırım ben yok öyle yaaa

cnm olurmu öyle şey ben yeni katıldım buraya zaten nekadar tanıdık olursa iyi olur benim kadro geniş seve seve...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet pazartesi benimde iş günüm:1no2: gerçi benim işim hiç bitmez ya!:uhm:teşekkür ederima.s. kızım ikibuçuk yaşında. avatardaki kızım;hihoyyyt çok haşarı birşey ve doğduğundan beri uykuyu sevmiyor!gamyoncuiremsusenin sorunun varsa özelden yaz istersen!...kirliyle mi ilgili?bitti değil mi o dava!?:sm_confused:

evet ya başka ne sorunum olur ki...
zaten bundan sonra biriyle çıkarsam samsunlu yada karadenizli olacak kendi memlketimin insanı ne yapayım uzaklar bana yaramıyor..

hayırlısı olsun!a.sburası da yağmurlu bugün ve soğuk!:1no2: evdeyim ama yatamıyorum; bir sürü işim var, çocuk da durmuyor kaydirigubbakcemileaz önce sinirlerimi oynattı yine!...delikafadulden

kız iyi de ben iyi değilim!:bbo: dıkandım! iş yap yap bitmiyor:1no2: yemek yapmak için kalkacağım az sonra!:1shok:biraz dinleneyim dedim...

:1shok:ay kızının en zor yaşı şuan 2 yaş sendromu içinde ben de geçen sene varya-tatlicadiarzu-az kalsın akıımım oynatıyodum gece uyumayı hiç sevmezdi doktoru yapcak bişey yok ona uykusu yeterli geliyo diyodu ama ben ölüyodum en sonunda adamcağız bana acıdıda kızıma uyku ilacı yazmıştı onu içirince çok rahat ediyodum ...inanırmısın akşam olupdaa o uyuyun ca hala öyle ama ozmn birazdaha zordu sanki üstümden tanklar geçmiş gibi seriliyodum valla...ama azkalmış üzülme delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…