Samsun///55

uzun ince bol kıymalı bişi gerçi bide biz orda kıymasını kendimiz yapıyoruz süper ya uffff...................hele bide beyaz evi bilen varmı orda onun dürümü of of acıktım mı ne:dance:

aklıma anılarım geldi:1rolleyes: sürekli giderdik beyaz eve bak ağzım sulandı!cokacimcoook

canım merhaba ya bende seni hatta dertlerimden bıktıda görünmüyor felanmı dedim ya iyiyim canım işte iyi olmayıpta ne yapacam

Aşkolsun olur mu öyle şey :sm_confused:ben geçen hafta rahatsızdım biraz:1no2: kızımda hastalandı uğraşıp durdum!iyi ol boşver değmez!:teselli:çalıkuşuna benim içinde uğra ne güzeldir oralar şimdi!:asigim:

ey cnm memleketim yaa..insan samsunluyum derken bbile gururlanıyor..çok özledim çoook.şöle bi sahile insem kordon boyu yapsam keşke..

burda bir komşum var kızı samsunda görev yapmış a.ssizin oraların havası bir garip diyor:uhm: insanı da ondan herhalde böyle ne zaman sinirlenip ne zaman iyi olacağı belli olmuyor:1shok: bende öyleyizdir dedimyerimseniben karadeniz gibi coşar coşar patlarız!...kaydirigubbakcemile3

süpersin derincim ya..evt aynen öleyiz ne zaman iyi ne zman deli olcağımız belli olmaz tıpkı benim gibikaydirigubbakcemile3

hoşgeldin egzantiriga.s. ha şöyle canlanın hemşerilerim kaydirigubbakcemile5yalnız bırakmayın topiği!....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…