O
oz_omur
Ziyaretçi
- Konu Sahibi txuxrkanxixm
canım ben samsunda oturuyorum bilinmezmi beyaz ev ama bu aralar bozdu sanki çalıkuşu takılıyoruz)
benim yerimede ye olurmukaydirigubbakcemile5samsunun neresinde oturuyosun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben samsunda oturuyorum bilinmezmi beyaz ev ama bu aralar bozdu sanki çalıkuşu takılıyoruz)
uzun ince bol kıymalı bişi gerçi bide biz orda kıymasını kendimiz yapıyoruz süper ya uffff...................hele bide beyaz evi bilen varmı orda onun dürümü of of acıktım mı ne:dance:
canım merhaba ya bende seni hatta dertlerimden bıktıda görünmüyor felanmı dedim ya iyiyim canım işte iyi olmayıpta ne yapacam
ATAKUMDA oturuyorum canım işyerinde yeni otogarın yakınlarında heyyy derin55 ben buralardayım banada bişi söyle...
ATAKUMDA oturuyorum canım işyerinde yeni otogarın yakınlarında heyyy derin55 ben buralardayım banada bişi söyle...
ey cnm memleketim yaa..insan samsunluyum derken bbile gururlanıyor..çok özledim çoook.şöle bi sahile insem kordon boyu yapsam keşke..
Güneşli ama bir o kadar soğuk samsun sabahından kucak dolusu sevgilerle.....
günaydın kızlar
merhaba derin55,hoşgeldin istediğiniz pide olsun gönderebilirim gerçekten fırında ısıtırsınız afiyetle yersiniz isteyenler bana ulaşsın :icecream::icecream::icecream:
Yalancı güneş canım.....
burda bir komşum var kızı samsunda görev yapmış a.ssizin oraların havası bir garip diyor:uhm: insanı da ondan herhalde böyle ne zaman sinirlenip ne zaman iyi olacağı belli olmuyor:1shok: bende öyleyizdir dedimyerimseniben karadeniz gibi coşar coşar patlarız!...kaydirigubbakcemile3
evet ya ben birde trabzonluyum düşünün halimi ne zaman neye ne tepki vereceğimi inanın bende bilmiyorum....(
merhaba derın ordamısın
yes ben burdayım aşkolsun derinn görürsün sen