Samsun///55

sen çek çek yolla arkadaşıma.s biz bakarız böyle! eşim adanalı sadece nikahta gördü samsunu gezilecek yer yok sanıyor benneyaptımkiona da göstermiş olurum hem...a.s

ben muğlada okudum üniversiteyi a.seşimde muğlada okuyordu. burda tanıştık .sonra eşim okulda kaldı:sm_confused: tabi ki gidemedik buralardan karadenizi tutmuyor gerçekten. ne yapalım sositosositoailem istanbulda yaşıyor şu anda ama yakın akrabalarım orda.ben orda büyüdüm ,evimizde var gidip geliyoruz....a.s
burda da güzel yerler var ama küçük yer sıkılıyorum çok!senağlama

günaydın arkadaşlara.s.zavana bakıyorum gece kapanışı yapmışsın?yerimsenibensabah da burdasın bırakamıyorsun kk.yı!...

ne derdin var ki?:sm_confused: istersen anlatabilirsina.s çok özelse özel mesaj atarak anlata.s çaresi vardır muhakkak!

canım benim bugun pek giremedim iş yoğundu yeni okudum msjı ayrıldım daha ne olsun bıraktı beni sevmiyorum çok uğraştım ama olmadı dedi 1 ay öncede 1 günlüğüne izmirden samsuna geldi sevmiyormuşya denemiş olmamış daha ne olsun dün geceyi hastanede geçirdim sakinleştiricilerle ayakta duruyorum:a015::a015::a015:

kendini hırpaladığına değmez!:1no2: hayırlısı böyledir belkide:Saruboceq: bu kadar yıpratma karşına daha iyileri çıkara.s erkek değil mi bu sonuçta milyonlarca var dışarda:sm_confused: o hayatına devam ederken sen hastanelerde niye takılıyorsun aklını başına alyasakkelime sana değer verene değer ver!silkin ve kendine gel bencea.s güçlü olursan onu daha çok şaşırtırsın!

selam samsunlular kurban bayramınız kutlu olsun.a.s. bayramınızı saglıklı ve aılenızle mutlu gecırmenız dılegıyle buyuklerın ellerınden kucuklerımın yanaklarından operımŞeniz
ıyı bayramlar samsunnnnna.s.

selam samsunlular kurban bayramınız kutlu olsun.a.s. bayramınızı saglıklı ve aılenızle mutlu gecırmenız dılegıyle buyuklerın ellerınden kucuklerımın yanaklarından operımŞeniz
ıyı bayramlar samsunnnnna.s.

hoşgeldina.s. sana da iyi bayramlar!...

kurbanbayrami2.jpg

sositosositobende varım samsunla cnm memleketim benim ölede bi özledimki.....özellikle kıymalı pidelerini

hoşgeldin a.s.bende pideyi çok özledim burda yapamıyorlar:1no2: birde hamsiyi!...

uzun ince bol kıymalı bişi gerçi bide biz orda kıymasını kendimiz yapıyoruz süper ya uffff...................hele bide beyaz evi bilen varmı orda onun dürümü of of acıktım mı ne:dance:

Back