- Konu Sahibi txuxrkanxixm
sen çek çek yolla arkadaşıma.s biz bakarız böyle! eşim adanalı sadece nikahta gördü samsunu gezilecek yer yok sanıyor benneyaptımkiona da göstermiş olurum hem...a.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evet bende samsundayım..
seviyorum bu şehri..burayı:asigim:
bizde sana samsundan slmlar göndeririz her zaman olmazmı arkadaşım:teytey:kaydirigubbakcemile5
canım benim bugun pek giremedim iş yoğundu yeni okudum msjı ayrıldım daha ne olsun bıraktı beni sevmiyorum çok uğraştım ama olmadı dedi 1 ay öncede 1 günlüğüne izmirden samsuna geldi sevmiyormuşya denemiş olmamış daha ne olsun dün geceyi hastanede geçirdim sakinleştiricilerle ayakta duruyorum:a015::a015::a015:
selam samsunlular kurban bayramınız kutlu olsun.a.s. bayramınızı saglıklı ve aılenızle mutlu gecırmenız dılegıyle buyuklerın ellerınden kucuklerımın yanaklarından operımŞeniz
ıyı bayramlar samsunnnnna.s.
ya bu bayramda kimse yokmuydu herkes geziyor demek topiğimize bi uğrayın kızlar ama aaaa
sositosositobende varım samsunla cnm memleketim benim ölede bi özledimki.....özellikle kıymalı pidelerini
hoşgeldin a.s.bende pideyi çok özledim burda yapamıyorlar:1no2: birde hamsiyi!...