SAMSUMDA VARİKOSEL YAPACAK DOKTORR???

mutlu60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
167
63
28
Mikro cerrahi ile varikosel ameliyatı yapacak ürolok arıyorum lütfen yardım edin

Özel liman Hastanesi Şükrü Öztürk esimde tek taraflı varikosel vardı ameliyat oldu 7 ocakta şuanda 5 haftalik hamileyim şiddetle öneririm

Özel liman Hastanesi Şükrü Öztürk esimde tek taraflı varikosel vardı ameliyat oldu 7 ocakta şuanda 5 haftalik hamileyim şiddetle öneririm
Yaaa nasıl mutlu oldum yazmanıza değerleriniz nasıldı. Bizim dol tarafta 2.4 mm varikosel var. 52ml sper %15 hareketli %12 normal morfoloji

Varikosel in değerini hatırlamıyorum ama aynı şekilde sol taraftaydi hareketli sperm sayımız 8 milyondu %73 hareketsiz morfolaji de %5 di 31 milyon sperm de sekiz milyonu onların ileri hareketi düşüktü Şükrü bey çok ilgili bir doktor üzülmek yok dedi inan 7 şubatta ameliyat oldu eşim bir gece yattı hastanede 5 gün içinde iyileşti sonra işine döndü gebeliği mi dün sabah öğrendim 5 haftalik olmuş hiç beklemeden gidin derim Rabbim tez zamanda kavustursun bebegine inşallah

Ocak diye hatırlıyorum ameliyatı tahlil lere bakınca gördüm 7 Şubat mış

Once ameliyatı deneyin 3 ay olmadan Rabbim nasip etti sizin değerlerde çok düşük değil 3 ayda sonuca ulasirsiniz allahın izni ile 800 lira gibi bir rakam odedik hastaneye çok ilgililer. Ameliyat sonrası E vitamini ve L-ARGININE diye ilaç verdi bunlarla birlikte keçiboynuzu pekmezi ve ceviz yedirdim işe yarıyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin fazla geç kalmadan gidin derim

Allah sizden razı olsun ne kadar dua etsem azdır 3 hafta oldu öğreneli ama 3 yıl olmuş gibi hissdiyorum. Bize bi ışık yaktınız.

Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana umudunuzu asla kaybetmeyin zaten Şükrü bey çok rahatlatacak sizi emin olun. hiç uzatmadan beklemeden gidin hamilelerin duası kabul olur diyorlar Rabbim sizede nasip etsin inşallah

Sizde bir sorun yok değil mi. Sizde sıkıntı yoksa varikosel çok önemli bir sorun değil

Çok tesekkür ediyorum tekrar tekrar Allah sizden razı olsun. Samsunda sizin gittiğiniz bir kadın doğum doktoru var mı peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…