Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa nasıl mutlu oldum yazmanıza değerleriniz nasıldı. Bizim dol tarafta 2.4 mm varikosel var. 52ml sper %15 hareketli %12 normal morfolojiÖzel liman Hastanesi Şükrü Öztürk esimde tek taraflı varikosel vardı ameliyat oldu 7 ocakta şuanda 5 haftalik hamileyim şiddetle öneririm
Çok çok tesekkür ederim biz ameliyattan umudumuzu kesmiştik aşılamaya başlamayı düşünüyorduk. Sağlıkla kavuşun inşllah bebeğinizeOcak diye hatırlıyorum ameliyatı tahlil lere bakınca gördüm 7 Şubat mış
Allah sizden razı olsun ne kadar dua etsem azdır 3 hafta oldu öğreneli ama 3 yıl olmuş gibi hissdiyorum. Bize bi ışık yaktınız.Once ameliyatı deneyin 3 ay olmadan Rabbim nasip etti sizin değerlerde çok düşük değil 3 ayda sonuca ulasirsiniz allahın izni ile 800 lira gibi bir rakam odedik hastaneye çok ilgililer. Ameliyat sonrası E vitamini ve L-ARGININE diye ilaç verdi bunlarla birlikte keçiboynuzu pekmezi ve ceviz yedirdim işe yarıyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin fazla geç kalmadan gidin derim