cns_dnz Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2009 35 0 96 İstanbul 23 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cns_dnz #1 arkadaşlar ben samsung corby almak isiyorum ama pek bilgim yok kullanan arkadaşlar varsa düşünceleri neler beni bilgilendirebilirmiakannehir
arkadaşlar ben samsung corby almak isiyorum ama pek bilgim yok kullanan arkadaşlar varsa düşünceleri neler beni bilgilendirebilirmiakannehir
Y y_yazyagmuru Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2008 97 0 86 37 Çanakkale 25 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cns_dnz #2 canım kamerası düşük onun. az biraz daha fark wer samsung star al,ben yeni aldım kullanıyorumwede memnunum şimdilik
canım kamerası düşük onun. az biraz daha fark wer samsung star al,ben yeni aldım kullanıyorumwede memnunum şimdilik
cns_dnz Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2009 35 0 96 İstanbul 25 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cns_dnz #3 corbynin renkli kapağından olsa gerek çok sevimli buldum ben kamerasıda o kadar önemli değil aslında benim için... ama tşk ederim
corbynin renkli kapağından olsa gerek çok sevimli buldum ben kamerasıda o kadar önemli değil aslında benim için... ama tşk ederim
sedefonur Huzur.. Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 10.114 1.270 773 22 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi cns_dnz #4 cns_dnz .!.: corbynin renkli kapağından olsa gerek çok sevimli buldum ben kamerasıda o kadar önemli değil aslında benim için... ama tşk ederim Genişletmek için tıkla... canım samsung corby aldın mı :uhm: aldıysan memnun musun? samsung star mı corby mi karar veremiyorum ama corbynin pembiş kapağına bayıldım boshayallersmile
cns_dnz .!.: corbynin renkli kapağından olsa gerek çok sevimli buldum ben kamerasıda o kadar önemli değil aslında benim için... ama tşk ederim Genişletmek için tıkla... canım samsung corby aldın mı :uhm: aldıysan memnun musun? samsung star mı corby mi karar veremiyorum ama corbynin pembiş kapağına bayıldım boshayallersmile