• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Şampuğan pompasını nasıl açabilirim?

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Kızlar biliyorum saçma bir yardım ama lütfen yardım edin. dalin bebek şampuanın pompasını açmak için yarım saattir uğraşıyorum bunun yolu yordamı nasıl? Yüzümü yıkıcam bugn aldm ama diğer pompalılar gibi çevirdiğimde açılmadı
:17::17::17:

ya bunun püf noktası nerde hala uğraşıyorum banamısın demedi altından girdim üstünden çıktım

önce üstünden bastır ,sonra yukarı çek .....pompaya bas şampuan akacaktır ..hala olmuyorsa bozuk olabilir...

demekki bozuk ozaman olmuyor çnkü:31:bende dedim bu başka türlmü açılıyor teşekkür ederim

tamamen çıkart kapağı ozaman ......pompasız kullanırsın ..olduğu gibi çıkar bakalım çıkacak mı?

hey allahım bunu ne alengirli yapmışlar sinirle çewirdim çewirdim pompa fırladı yukarı. vida yuvası gibi yapmışlar tamamdır açıldı sonunda artık yıkanabilirim:)) ilgilendiğiniz için tşk ederim :)

Son düzenleme:
aaa çok ilginç bende deneyeyim ohh mis gibide kokar bebek bebek. yalnız dalinle mi olur başka bebek şampuanı ile çıkartamazmıyız?

aaa çok ilginç bende deneyeyim ohh mis gibide kokar bebek bebek. yalnız dalinle mi olur başka bebek şampuanı ile çıkartamazmıyız?

valla diğerleriylede olur bence nede olsa bebe şampuanı zararı olmaz cilde sanmıyorum. dün bende kullandım valla makyajı çok iyi temizliyor. ben bi ara saçlarımada kullanıyordum memnun kalmıştım:16:

Hmm. Bak bundan haberim yoktu :24:
Bende saç için alacağım. Fakat saçlarımı kuruturmu , kararsız kaldım.

Hmm. Bak bundan haberim yoktu :24:
Bende saç için alacağım. Fakat saçlarımı kuruturmu , kararsız kaldım.

saçtan saça değişir tabi benimkini kurutmamıştı çk köpürmüyor diye bırakmıştım. dalin saç boyasının akmasını yavaşlatıyor die kullanmıştm kuaförüm demişti:26:

Back