C cikolatalipankek Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2020 358 182 22 Eylül 2020 Konu Sahibi cikolatalipankek #1 Aspirinin saça iyi geldiğini duydum, deneyen etkisini gören oldu mu
W WONDERWOMANNN Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2020 16 6 23 Eylül 2020 Konu Sahibi cikolatalipankek #2 sinemmmm1403 .!.: Aspirinin saça iyi geldiğini duydum, deneyen etkisini gören oldu mu Genişletmek için tıkla... Aspirini hiç denemedim ama doğum kontrol hapını denedim etkisi var
sinemmmm1403 .!.: Aspirinin saça iyi geldiğini duydum, deneyen etkisini gören oldu mu Genişletmek için tıkla... Aspirini hiç denemedim ama doğum kontrol hapını denedim etkisi var
C cikolatalipankek Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2020 358 182 23 Eylül 2020 Konu Sahibi cikolatalipankek #3 WONDERWOMANNN .!.: Aspirini hiç denemedim ama doğum kontrol hapını denedim etkisi var Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede uzattılar? Ve normalde saçlarınız uzayan saç tipimiydi? Mesela ben neler neler denedim bir türlü uzatamadım
WONDERWOMANNN .!.: Aspirini hiç denemedim ama doğum kontrol hapını denedim etkisi var Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürede uzattılar? Ve normalde saçlarınız uzayan saç tipimiydi? Mesela ben neler neler denedim bir türlü uzatamadım
W WONDERWOMANNN Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2020 16 6 23 Eylül 2020 Konu Sahibi cikolatalipankek #4 Hem saç çıkarıyor hemde uzatıyor ve benim normaldede hızlı uzayan saçlarım var malesef o ırsi oluyor anneminde hiç uzamaz
Hem saç çıkarıyor hemde uzatıyor ve benim normaldede hızlı uzayan saçlarım var malesef o ırsi oluyor anneminde hiç uzamaz