Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bende yeni kullanmaya başladım Loreal elseve dökülme karşıtı argenine kesinlikle süper,çok güzel kokuyor ve yumuşak yapıyor.bana iyi geldi tabi saç tipine görede etki edebilir .
Saç tipin nasıl ?
Benim düz,ince telli ve çabuk yağlanan saçlarım var
Şuana kadar kullandıklarımdann Glıss ve şuan kullanmakta olduğum Pantane Aqua light'tan çok memnunum
Ama sadece şampuanlarını değil,saç kremlerini ve maskesinide kullanıyorum
ayy valla bu konu zor..çünkü net bir cevabı yok,bana ii gelen sana ii gelmez ama sen saç cinsini yaz ( uzunmu,kısamı,dalgalımı,düzmü,kıvırcıkmı,kalın tellimi,ince tellimi,boyalımı,yağlımı,karmamı,kurumu ) yardımcı olayım naçizane..bir de ne kullanıyorsun şuan??
elseve ben de kullandım hem de yıllarca ve saçlarım çok dökülüyordu ben de normal zannediyordum...bir gün head&shoulders aldım ve hiç dökülmedi işte ozaman anladımki demekki elseve saçımı döküyormuş...ama kepek yaptı head&shoulders ben de ( mentollüsü yaptı) fakat saçı acaip temizliyor..benimki de yağlı olmasına rağmen kışın 5 gün yağlandırmadı saçımı...keşke kepek yapmasaydı onu kullanırdım hep...sonra dove aldım kepeğe karşı etkili olandan ve o da dökmedi saçımı kepeğimi komple temizledi ama çok çabuk yağlandırdı ve ağırlık yaptı saçımda..
sonra elidor denedim ama o da döküp yağlandırdı...
gliss aldım ben de ama saçımı tiftik tiftik yaptı anlamadım....
şimdi fruit kicks kullanıyorum down under naturals.....yağlandırıo mu bilmam malum hergün banyo yapıyorum ama dökmüyor...
saç kremi olarak ta duru hindistan cevizli olanı kullanıyorum yıpranmış saçlar için olanı harika çok memnunum ucuz da (3,5 tl) maske olarak ta elidor keratinolojinin boyalı saç maskesi....harika parlattı saçımı...ben çok memnunum...seçim senin:)