kızlar merhaba ben yıllardır elidor kullandım harika bir şampuan gerçekten ama kısa süre önce 2si bir arada şampuanı kaldırdılar bnm kullandığım hareketli buklelerdi gayet de memnundum ama kremsizdi ve benim saçıma şampuan ayrı krem ayrı hiç yaramıyor 2 si bir arada kullanmam lazım yani....
bnm saçlarım diplere kadar dalgalıdır ve yağlı değil normal saç tipi yani saçlarım son zamanlarda bir saçmalamaya başladı şekilsizleşti setleşti dedim olmayaca böyle şampuanı değiştireyim bari dedim
gittim loreal elseve aldım 2si bir arada kullanmaya başladım saçlarıma o kadar harika şekil veriyor ki geçen gün arkadaşım dedi ki maşa mı yaptın dedim hayırr...
ama diplere kadar dalgalı harika olmuş dedi ve ben elidor kullanırken saçımı yatmadan önce yıkardım kabarmasın diye malesef (
ama artık gündüz yıkanıyorum ve yine harika yine harika yani ben çok çok memnun kaldım sadece biraz daha yumuşak yabilir saçı o biraz kötü oldu ama çok güzel şekil veriyor
sampuan arayanlara fikir vereyim dedim kızlar boshayallersmile
canım bu şampuanı ilk kullandığmda ben de senin gibi olmuştum
kokusu da uzun süre kalıyodu saçımda çok memnun kalmıştım
bi kaç ay sonra saçlarım öyle bir dökülmeye başladı ki...
dökülen kılları toplasan bir insan kafasını doldururdu yani:icecream:
bunun sebebi bir aralar çıkan sahte şampuanlar da olabilir belki sahtesi denk gelmiştir diyorum
ama güvenilir yerlerden alıyoruz
çareyi değiştirmekte buldum ben de
söyliyim dedim
canım bu şampuanı ilk kullandığmda ben de senin gibi olmuştum
kokusu da uzun süre kalıyodu saçımda çok memnun kalmıştım
bi kaç ay sonra saçlarım öyle bir dökülmeye başladı ki...
dökülen kılları toplasan bir insan kafasını doldururdu yani:icecream:
bunun sebebi bir aralar çıkan sahte şampuanlar da olabilir belki sahtesi denk gelmiştir diyorum
ama güvenilir yerlerden alıyoruz
çareyi değiştirmekte buldum ben de
söyliyim dedim
anladım tatlım
belki de yeni değiştirdim ya ondan bu kadar değişik gelmiştir gözüme
etkisi geçebilir belli olmaz yani
ama çok da yumuşak yapmıyor ben de ondan şikayetçiyim işte :icecream:
ahh canım
benim saçlarım öyle güzel olmuştu ki
tam istediğim gibi,hemen şekil alıyodu
şimdi bir kere daha denesem mi diye düşünüyorum ,korkuyorum bir taraftan dabilmiyorumkismile