- Konu Sahibi KittyConda
-
canım bilemiyorum yani o zamanda kokmayacak mı :97: ben hep sürüyorum ama yumurtanın sarısını sadece belkide ondan bilemiyorum geçiyor kokusu . Kremi 5 dakika bekletiyorum saçımda onunda etkisi olabilir. Durulanmayan saç kremlerinden al. Yada menekşe yağı kullan o tüm kokuları bastırır emin ol :)
yumurta yağ gibi bir şey değil ki,şampunın içinde kesinlikle bozulur.
bence yapmayın.
b vitamini iğneleri var. bpanten miydi neydi adı, o iğneyi saçınıza yedirir ve bir süre beklerseniz saçlarınız b vitaminini alır ve beslenir. zamanında dr öneriyle kullanmıştım. cevizin yaprağı kaynatılıyor onunla birlikte de iyi oluyor.
ayrıca beslenmeye dikkat etmek gerekir. saç sadece dış etkenlerden yıpranıp dökülmediği gibi beslenmeden de yeterince etkilenir. b vitamini yoğun olarak bakliyatlarda, yumurta, süt, peynir gibi besinlerde bulunur.
Yumurta katılır mı canım şampuana hiç
zaten şampuanı kaç dakika saçında tutuyorsun ki etki etsin?
saçlarına yumurtayı nasıl sürüyorsun da akıyor ki acaba?
ben de sürerim hep ama akmaz öyle aksa sürmem zaten
:78::78: ee öyle bir fikirdi, konuyu açtıktan sonra yumurtanın bozulma olasılığı aklıma geldi:78:
zeytinyağıyla karıştırıp saçıma sürüyorum kısa süre sonra akmaya başlıyor. sen nasıl sürüyorsun ki canım??:44:
saçıma bir şey süreceğim zaman yeterince sıvıysa fıs fıslı şişeye koyuyorum biraz katıysa avonun yeşil saç ucu serumunun şişesine koyuyorum en kötü ihtimalle de fırçayla sürüyorum öbür türlü akıyor çünkü.
şampuana bal bemiks sarımsak attım da yumurta hiç aklıma gelmemişti
ay öyle içine atarsan daha fena kokar. en iyi hali taze hali yani, sakın deneme
iki şampuan alıp yumurtalıyı kullandıktan sonra temiz şampuan kullanırım o da geçirmezse dediğin gibi menekşe yağı kullanırım
ya peki yumurta zamanla çürümez dimi şampuanın içinde bunu düşünmemiştim hiç??:18::18::18:
Tatlım olmaz yumurta çok cabuk bozulan birşey. Bende yumurta sürüyorum saçıma bana zeytin yağı ile. çokta iyi geliyor ama dediğim gibi şampuanın içinde olmaz. Ben şampuanın içinde bal katıyorum birde bemix kırıyorum. bir kaç yıkamadan sonra bile fark ediyor. sade balda olabilir kabarmıyor elektiriklenmiyor saçın. sen dediğim gibi yap. diğer yağlarım bitmişti menekşe yağı ve gliserin vardı evde sadece onlarla yaptım dün menekşe yağı 5 lira bişey suyla karıştırdım akşam sıktım saçıma hala miss gibi menekşe kokuyor. erkek arkadaşım bayılıyor kokuya sürekli soruyor bu ne diye söylemem sır diyorumamanrodan öğrendim onuda sağolsun o kadar yağın kokusu bastırdığına göre yumurtanınkinden eser kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?