• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Şampuana Yumurta Karıştırmak Hakkında Görüşleriniz??

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

KittyConda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
1.599
5
0
İstanbul
Hiç deneyen var mı?? ben saçıma geçen sene bir kaç ay boyunca her hafta yumurtayla zeytinyağını karıştırıp sürüyordum ancak yumurta çok kokuyor. aslında kokmasını sorun etmiyorum da saçıma sürdüğümde 4 saat tutuyordum kafamda ve kıyafetlerime falan akıyordu, sil sil uğraşılmıyor.:75:
bununla birlikte yumurtadan çok memnunum, ölmüş saçlarımı tamir etmişti resmen:81:
o yüzden şampuanıma karıştırayım diyorum deneyen var mı? yumurtanın etkisi kaybolmaz herhalde değil mi??:26:

Son düzenleme:
canım bilemiyorum yani o zamanda kokmayacak mı :97: ben hep sürüyorum ama yumurtanın sarısını sadece belkide ondan bilemiyorum geçiyor kokusu . Kremi 5 dakika bekletiyorum saçımda onunda etkisi olabilir. Durulanmayan saç kremlerinden al. Yada menekşe yağı kullan o tüm kokuları bastırır emin ol :)

canım bilemiyorum yani o zamanda kokmayacak mı :97: ben hep sürüyorum ama yumurtanın sarısını sadece belkide ondan bilemiyorum geçiyor kokusu . Kremi 5 dakika bekletiyorum saçımda onunda etkisi olabilir. Durulanmayan saç kremlerinden al. Yada menekşe yağı kullan o tüm kokuları bastırır emin ol :)

iki şampuan alıp yumurtalıyı kullandıktan sonra temiz şampuan kullanırım o da geçirmezse dediğin gibi menekşe yağı kullanırım:70::66:
ya peki yumurta zamanla çürümez dimi şampuanın içinde bunu düşünmemiştim hiç??:18::18::18:

b vitamini iğneleri var. bpanten miydi neydi adı, o iğneyi saçınıza yedirir ve bir süre beklerseniz saçlarınız b vitaminini alır ve beslenir. zamanında dr öneriyle kullanmıştım. cevizin yaprağı kaynatılıyor onunla birlikte de iyi oluyor.
ayrıca beslenmeye dikkat etmek gerekir. saç sadece dış etkenlerden yıpranıp dökülmediği gibi beslenmeden de yeterince etkilenir. b vitamini yoğun olarak bakliyatlarda, yumurta, süt, peynir gibi besinlerde bulunur.

yumurta yağ gibi bir şey değil ki,şampunın içinde kesinlikle bozulur.
bence yapmayın.

hadi ya:59: çok parlak bir fikir gibi gelmişti oysaki, yine yumurtalı kazaklarım olacak gibi görünüyor:84:

b vitamini iğneleri var. bpanten miydi neydi adı, o iğneyi saçınıza yedirir ve bir süre beklerseniz saçlarınız b vitaminini alır ve beslenir. zamanında dr öneriyle kullanmıştım. cevizin yaprağı kaynatılıyor onunla birlikte de iyi oluyor.
ayrıca beslenmeye dikkat etmek gerekir. saç sadece dış etkenlerden yıpranıp dökülmediği gibi beslenmeden de yeterince etkilenir. b vitamini yoğun olarak bakliyatlarda, yumurta, süt, peynir gibi besinlerde bulunur.

fiyatı ne kadar canım acaba????:26::26: saç bakımlarım bu sene bayağı masraflı olacak da.

Son düzenleme:
Yumurta katılır mı canım şampuana hiç :53:
zaten şampuanı kaç dakika saçında tutuyorsun ki etki etsin?
saçlarına yumurtayı nasıl sürüyorsun da akıyor ki acaba?
ben de sürerim hep ama akmaz öyle aksa sürmem zaten

Yumurta katılır mı canım şampuana hiç :53:
zaten şampuanı kaç dakika saçında tutuyorsun ki etki etsin?
saçlarına yumurtayı nasıl sürüyorsun da akıyor ki acaba?
ben de sürerim hep ama akmaz öyle aksa sürmem zaten

:78::78: ee öyle bir fikirdi, konuyu açtıktan sonra yumurtanın bozulma olasılığı aklıma geldi:78:
zeytinyağıyla karıştırıp saçıma sürüyorum kısa süre sonra akmaya başlıyor. sen nasıl sürüyorsun ki canım??:44:

:78::78: ee öyle bir fikirdi, konuyu açtıktan sonra yumurtanın bozulma olasılığı aklıma geldi:78:
zeytinyağıyla karıştırıp saçıma sürüyorum kısa süre sonra akmaya başlıyor. sen nasıl sürüyorsun ki canım??:44:

saçıma bir şey süreceğim zaman yeterince sıvıysa fıs fıslı şişeye koyuyorum biraz katıysa avonun yeşil saç ucu serumunun şişesine koyuyorum en kötü ihtimalle de fırçayla sürüyorum öbür türlü akıyor çünkü.
şampuana bal bemiks sarımsak attım da yumurta hiç aklıma gelmemişti :1:

saçıma bir şey süreceğim zaman yeterince sıvıysa fıs fıslı şişeye koyuyorum biraz katıysa avonun yeşil saç ucu serumunun şişesine koyuyorum en kötü ihtimalle de fırçayla sürüyorum öbür türlü akıyor çünkü.
şampuana bal bemiks sarımsak attım da yumurta hiç aklıma gelmemişti :1:

ha evet fısfıslı şişe.. ondan alırsam iş çözülür hem de çok eğlenceli oluyor sürmesi:66::66:

denersem eğer bir fark yaratmış olucam işte:60:
ben de sarımsaklı şampuan kullanıyorum şu anda:97:

iki şampuan alıp yumurtalıyı kullandıktan sonra temiz şampuan kullanırım o da geçirmezse dediğin gibi menekşe yağı kullanırım:70::66:
ya peki yumurta zamanla çürümez dimi şampuanın içinde bunu düşünmemiştim hiç??:18::18::18:

Tatlım olmaz yumurta çok cabuk bozulan birşey. Bende yumurta sürüyorum saçıma bana zeytin yağı ile. çokta iyi geliyor ama dediğim gibi şampuanın içinde olmaz. Ben şampuanın içinde bal katıyorum birde bemix kırıyorum. bir kaç yıkamadan sonra bile fark ediyor. sade balda olabilir kabarmıyor elektiriklenmiyor saçın. sen dediğim gibi yap. diğer yağlarım bitmişti menekşe yağı ve gliserin vardı evde sadece onlarla yaptım dün menekşe yağı 5 lira bişey suyla karıştırdım akşam sıktım saçıma hala miss gibi menekşe kokuyor. erkek arkadaşım bayılıyor kokuya sürekli soruyor bu ne diye söylemem sır diyorum :9: amanrodan öğrendim onuda sağolsun :16: o kadar yağın kokusu bastırdığına göre yumurtanınkinden eser kalmaz :34:

Tatlım olmaz yumurta çok cabuk bozulan birşey. Bende yumurta sürüyorum saçıma bana zeytin yağı ile. çokta iyi geliyor ama dediğim gibi şampuanın içinde olmaz. Ben şampuanın içinde bal katıyorum birde bemix kırıyorum. bir kaç yıkamadan sonra bile fark ediyor. sade balda olabilir kabarmıyor elektiriklenmiyor saçın. sen dediğim gibi yap. diğer yağlarım bitmişti menekşe yağı ve gliserin vardı evde sadece onlarla yaptım dün menekşe yağı 5 lira bişey suyla karıştırdım akşam sıktım saçıma hala miss gibi menekşe kokuyor. erkek arkadaşım bayılıyor kokuya sürekli soruyor bu ne diye söylemem sır diyorum :9: amanrodan öğrendim onuda sağolsun :16: o kadar yağın kokusu bastırdığına göre yumurtanınkinden eser kalmaz :34:

ben bu saç bakımı konusunda çok bilgisizim canım. saçına menekşeli suyu sıktıktan sonra duruluyor musun?

neeeeeeee :53: daha nelerrr şampuana yumurta katmakmııııı :53: kızlar o yumurta bi kaç günde bozulur pis kokarrrr.. :53:

Back