• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şampuana bakım yağı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

persephone__

zamanı tanrı yaşar,insanoğlu hep ölmek için doğmuş
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
1.339
1.678
53
31
Arkadaşlar saçlarım aşırı yıpranmış olduğu için sürekli koparak dökülüyordu. Açık sarı olduğu için de çok kuruydu. Kestirdim son çare olarak . Azcık uzadı ama yine kırıldı. Önceleri bikaç kez şampuanıma badem yağı argan yapı çam terabentini bemiks vs o an elimde hangisi varsa ondan katıyordum. Aman aman bi faydasını göremesem de saçımı yumuşatıyordu. Saç kremi kullanmıyorum çünkü saçımı çok döküyor onun yerine duştan kulöanıp aynı etkiyi alıyorum. Neyse konuya dönecek olursak şimdi restrıex aldım çünkü saçımın hemen uzamasını istiyorum. İnternette işe yaradığını okumuştum unarım uzatır. Ama saçım çok kuru olduğu ve krem kullanmadığım için yeterligelmiyor saçım sertleştiyor bütün şampuanlar gibi. Acaba bunun içine de bakım yağlarından koysam formülünü bozar mı ve hızlı uzatma etkisini alır mı ? Çekiniyorım açıkçası. Bunarada başka restorex kullanan var mı ve gerçekten hızlı uzattı mı ? Veya sinameki dışında hangi kürlerden sonuç aldınız

ben kekik yağı katardım evvelden sampuana ama şampuan ne köpürürdü adam gibi ne de sonuc alırdım bir de çam terebentin... sacımdan da verım alamadım bu yol ile. restorezı herkes önerıyor anlayamadım pahalı da degıl. kerastesler de keratın var sacın temel yapı maddesı ama pahalı. ezcaneden e vıtamını ampulu önerılıyor
ben bugun lavanta yı kaynattım son durulama suyuna döktum hoş koku yaptı o kada r sanırım

Arkadaşlar saçlarım aşırı yıpranmış olduğu için sürekli koparak dökülüyordu. Açık sarı olduğu için de çok kuruydu. Kestirdim son çare olarak . Azcık uzadı ama yine kırıldı. Önceleri bikaç kez şampuanıma badem yağı argan yapı çam terabentini bemiks vs o an elimde hangisi varsa ondan katıyordum. Aman aman bi faydasını göremesem de saçımı yumuşatıyordu. Saç kremi kullanmıyorum çünkü saçımı çok döküyor onun yerine duştan kulöanıp aynı etkiyi alıyorum. Neyse konuya dönecek olursak şimdi restrıex aldım çünkü saçımın hemen uzamasını istiyorum. İnternette işe yaradığını okumuştum unarım uzatır. Ama saçım çok kuru olduğu ve krem kullanmadığım için yeterligelmiyor saçım sertleştiyor bütün şampuanlar gibi. Acaba bunun içine de bakım yağlarından koysam formülünü bozar mı ve hızlı uzatma etkisini alır mı ? Çekiniyorım açıkçası. Bunarada başka restorex kullanan var mı ve gerçekten hızlı uzattı mı ? Veya sinameki dışında hangi kürlerden sonuç aldınız
Valla birsürü para verip aldığım organix şampuan kafamda garip yaralar oluşturunca hemen bıraktım evde restorex vardı daha önce almış ama kullanmamıştım bende içine çam terebentin,badem yağı,biberiye yağı,bemixampul,bal ve propolis ekledim 4 seferdir falan kullanıyorum bence etkili olmaya başladı uzun vadede daha etkili olacağını düşünüyorum,sende ekleyebilirsin benim gibi ne olacakki sonuçta denemekten bişey çıkmaz

Bakım yağından ziyade profesyonel ürünlerden alıp kullanmalısınız. İster durulanmayan bakım, ister maske vs.
Çok yıpranmış saçları yağ ile kurtarmak mümkün değil maalesef.

Valla birsürü para verip aldığım organix şampuan kafamda garip yaralar oluşturunca hemen bıraktım evde restorex vardı daha önce almış ama kullanmamıştım bende içine çam terebentin,badem yağı,biberiye yağı,bemixampul,bal ve propolis ekledim 4 seferdir falan kullanıyorum bence etkili olmaya başladı uzun vadede daha etkili olacağını düşünüyorum,sende ekleyebilirsin benim gibi ne olacakki sonuçta denemekten bişey çıkmaz
Atayım bari hem çam terabentinin uzatmaya yararlı olduğu söyleniyor

Bakım yağından ziyade profesyonel ürünlerden alıp kullanmalısınız. İster durulanmayan bakım, ister maske vs.
Çok yıpranmış saçları yağ ile kurtarmak mümkün değil maalesef.
Bioblas maske ve supergro kullanıyorum onların da bi yararını görmedim :/ uygun fiyatlı biyer bulursam keratin yüklemesi yaptırmayı düşümüyorum ama fiyatlarını bilemiyorum

Bioblas maske ve supergro kullanıyorum onların da bi yararını görmedim :/ uygun fiyatlı biyer bulursam keratin yüklemesi yaptırmayı düşümüyorum ama fiyatlarını bilemiyorum
Ben kuaförde yaptırıyordum keratin yüklemesini. Sonra hesap yaptım, 50 tlye yapıyor. Gözümün önünde hazırlıyor (Davines marka), her seferinde 40 ml ürün kullanıyor. 1 yıl boyunca gitsem, 12 kür 600 tl tutacak (eğer zam yapmazsa), e saçlarım çok yıpranmış olduğu için ilk zamanlar 15 günde 1, sonra ayda 1e düşmem gerekiyor. Ben de bu yüzden kıydım paraya artık evde kendim yapıyorum. 1000 ml şampuan+ keratin bakım+ krem. (İndirimle 550 civarı bir şeye aldım)
Her seferinde 40 ml ürün kullanıldığını düşünürsek toplamda 25 kere yapmama yetecek. Üstelik kuaförde kremini kullanmıyorlar (talimatta yazdığı halde).
Yani kısaca çok yıpranmış haldeyse Dax, Gliss vs gibi ürünler asla çözüm olmaz, gerçekten prof. olan ürünler olmalı.
Bu kadar para ayıramam diyorsanız Selective amino keratin diye bir maske var, onu alın; o da cidden güzeldir. Tek eksi yönü uzun süre saçta tutmak gerekiyor.

Badem yağı saç renginde değişiklik yapar mi?

Evet, hatta annem kendi boyuyor saçını, kutudan daha açık renk elde etmek için artık boyanın içine yağ döküyor ve en az 1 ton daha açık oluyor.
Ben de boyanın tutmamasından, saçımın çabuk açılmasından şikayetçiydim, yağları bıraktım artık bu problemi yaşamıyorum.

gratiste satılan sarımsaklı sampuanı deneyın ben begendım

Back