• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan Yardımı (:

ooKelebeKoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
7
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba öncelikle,benim saçlarım kuru.Ortadan ayırıyorum,özellikle üstleri tülüş tülüş oluyor,malum düzleştiriyorum sadece üstlerini.Normal saçım dalgalı ama üstleri sert ve saç telleri çok kötü gözüktüğü için tarayıp sadece üst kısımlarını düzleştiriyorum ve şampuanımdan da hiç memnun değilim.İlk aylarda gayet iyiydi.(Loreal Elseve arı sütlü) fakat şimdi tek kelimeyle berbatt.Şimdi şampuanımı değiştirmeyi düşünüyorum.Bugün Watsons'dan zeytinli şampuanın deneme boyunu aldım.Deneyeceğim,aslında niyetim John Frieda Koyu Kahverengi Saçlar için Nemlendirici şampuanı almaktı.Tabiki bu ikisi karşılaştırılamaz ama deneyeceğim Watsons'ı.Sizden yorum ve önerilerinizi bekliyorum.Saçımı yağlandırmadan yumuşatır mı John Frieda.Kremini kullanmayıp sadece şampuanını kullansam parlatır mı?Normal saçlarım dalgalı,o haliyle kullanmak istiyorum artııık. :( Kullananlarınızdan ya da çevrenizde kullananlardan yorumları bekliyorum her ikisi için de (: Sağlıklı ve kuru olmayan,yumuşacık saçlar diliyorum hepinize (: (Yaşım 16 ,yaşımı da yazayım dedim (: )

Canım kesinlikle dove onarıcı terapi... krem,şampuan,maske... saçını sürdüğün an yumuşatıyo kremi maskeyi yapınca yumuşacık oluyo... banyoda tara cıkınca tara fönle kurut kısık ayarda İnşallah etkisini görürsün cnmm önerebilceğim yumuşatıcı oo.

Back