Şampuan ve Saç Kremleri şampuan ve kozmetik malzemelerinde kesinlikle bulunmaması gereken bileşenler

inotherworlds

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
122
6
Sizin için bir araştırma yaptım.

Aşağıdaki maddelerin yarardan çok zararı varmış. Hangi şampuanı kullansam diye araştırma yaparken buldum.
Beyne zarar verme, kandan bebeğe geçme, dna'yı bozma, anomaliye sebep olma, temizleyeyim derken deri tabakasını aşındırma, üreme ve cinsel gelişimi engelleme, kalbe, karaciğere, akciğere ve gözlere sirayet etme, kansorejen madde olma yada bulundurma daha neler neler... koyu bir loreal aşığıydım. Ama ilk bırakılması gereken markalardan biri oymuş malesef.

Bir de hayvan deneyi yapmamasını tercih edebilirsiniz. Üzerinde tavşan resmi olacak.

TEMİZLİK MALZEMELRİN İÇİNDE KESİNLİKLE OLMAMASI GEREKENLER (ÖZELLİKLE ŞAMPUAN-KREM-DİŞ MACUNU-KOZMETİK)

Sülfat - sülphate
Sodium laureth / Loril Sülfat – sls - sles
Parapaen
Methylparaben - METİL/PROPİL PARABEN
DIAZOLIDINYL ÜRE
Dimethicone - silikon
Amodimethicone
Propilen Glikol
BENZOİK ASİT
RENKLENDİRİCİLER CI 17200, CI 15510, CI 60730, CI 42053
DMDM HİDANTOİN
Formaldehit
PARFÜM/KOKU
TETRASODYUM EDTA
COCAMIDOPROPYL BETAİN
SODYUM KLORÜR (Tuz)
Cocamide DEA
Cocamide MEA
Cocamide TEA
Diethanolamine
DEA-Cetyl Phosphate
DEA Oleth-3 Phosphate
Lauramide DEA
Linoleamide MEA
Myristamide DEA
Oleamide DEA
Stearamide MEA
TEA-Lauryl Sulfate
Triethanolamine

ben harems gold şampuanını kulanıyourum. Hem %100 doğal belirli bir yaştan sonra malum beyazlar çıkıyor. Gold şampuanını kullandıktan sonra saçımdaki beyazlara inanılmaz çözüm getirdi. Saçımı kimsalalarla boyayacağıma hem eski renginde kalıyor, hemde doğal zaten şampuanı her halukarda kullanıyordum. Böylesi daha iyi. Tavsiye ederim kızlar​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…