• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Şampuan Tavsiyesi :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
13
1
86
Antalya
Uzun zamandır Pantene'nin mukemmel bukleler serisini kullanıyordum. Artık Türkiye'de satışı yok. Ondan sonra gliss, pantene doğal sentez, elseve kullandım ama hiçbirinden memnun kalmadım ya kepek yaptı ya dalgalarım dağınık oldu. Kıvırcık saçlara iyi gelen şampuan öneriniz var mı? :107:

Bu zamana kadar en ucuzundan en pahalısına kadar birçok şampuan denemiş birisi olarak,1 aydır eşimin tavsiyesiyle aldığım hayashi şampuanı tek geçiyorum,denemenizi tavsiye ederim,kepek,kaşıntı,yağlanma tek bir şampuanla gitti ben de şaştım kaldım.

Uzun süre aynı şampuanı kullanıp değiştirdiğinde sanırım herkesde oluyor kepek ve kaşıntı. Bende bir zamanlar bahsettiğin panten şampuanı almıştım ve bitlenmiş gibi kaşınmıştı saç diplerim :) dove hiç iyi gelmedi acayip ağırlaştırıyor yağlı gibi oluyor bir günde. Elidoru tavsiye ediyorum ben turuncu, altın rengi kullanmadığım çeşidi kalmadı onlardan da memnundum ama şu an yeşil uzman bukle serisini kullanıyorum çokda memnunum.

Ben de Elidor, Pantene vs. kullanmıştım daha önceleri...1 yıldır John Frieda Frizz-Ease serisinden bukle belirginleştirici şampuan ve saç kremi kullanıyorum ve çok memnunum, çok guüzel şekil veriyor ve fazla elektriklendirmiyor, tavsiye ederim. Bir de Kerastase nin turuncu renki kıvırcık saç şampuanı var o da çok çok güzel ama fiyatı biraz yüksek o yüzden sürekli alamıyorum

Hemen hemen her marka şampuanı denedim ama benim saçımda mı bir sorun var şampuanlarda mı bilmiyorum.Tüm şampuanlar aynı hiçbiri bir fark yapmıyor saçımda.Saç kremi olmadan bütün sampuanlar aynı benim için.

Saçlarım kalın telli dalgalı..mattı kuruydu önceden ama komili zeytıntağı ve ballısını kullandıgımdan beri yumusak ve dalgalarım şekilli duruyo :31:

saçlarım kıvırcık ve çok aşırı kuruydu dokunmak istemiyodum saçlarıma ama eczacım bi şampuan önerdi gerçekten çok güzel. saçlarım yumuşacık ve pasparlak oldu :21: şampuanın adı 'cosmed'. deneme boyları da var önce onlarla denemiştim sizde bi deneyin derim ben :)

Loccitane Repairing Shampoo ve Conditioner. Onlarca çeşit ürünü kullandıktan sonra gerçekten işe yarıyor.

ben bukle bakımını saç kremlerine bırakıyorum o yüzden şampuanım gliss ultimate repair kırıklarımı onarsın saçlarım güçlensin canlansın diye ve çok da memnunum :)

Bende schwarzkopf un indirimden aldigim bir sampuanini kullaniyorum bir deneyim dedim cok memnun kaldim saclarimi okadar yumusak okadar hos yapiyorki cogu zaman jole vs surmeden cikiyorum disariya.

sarı gliss diyorum ben hem şampuanını hem saç kremini hemde bakım maskesini kullanıyorum:17:

saçlarım kıvırcık ve çok aşırı kuruydu dokunmak istemiyodum saçlarıma ama eczacım bi şampuan önerdi gerçekten çok güzel. saçlarım yumuşacık ve pasparlak oldu :21: şampuanın adı 'cosmed'. deneme boyları da var önce onlarla denemiştim sizde bi deneyin derim ben :)

canım cosmed şampuanı bende serumları ve yenileyici şampuanıyla birlikte kullanmaya başladım. şuan 3 hafta felan oldu. henüz saç dökülmesini durdurdu diyemicem ama saçım eskisinden daha sağlıklı görünüyor. ve üst bölgemde yavas yavas açılmalar meydana gelmişti. o bölgenin görününmü yavas yavas düzelmeye başladı. bu bile benim bu şampuanı kullanmaya devam etmem için bir sebep. sen kullanalı dha auzun zaman olmu. uzun süreli etkisini senden öğrenmek benim içinde iyi olucak. saç döküllmen ne durumda canım. hala kullanmaya devam ediyor msun ? ayrıca bu konuyla ilgili forumda bir bölüdme açtım. cosmed şampuan kullananlar diye. düşüncelerini oraya da yazarsan arkadaslara da yardımcı olmuş oluruz

Back