Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan Tavsiyesi

ashleymilano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
5
0
Merhaba arkadaşlar, Elidor Onarıcı Bakım Serisi'ni kullanıyorum. Tavsiye ederim, güzel. Fakat Yıllardır kullanıyorum ve artık başka ürünler denemek, onunla devam etmek istiyorum. 'Elseve Komple Onarıcı 5' ve 'Dove Onarıcı Bakım Serisi' arasında kalmış durumundayım. Hangisi daha iyidir? Deneyenler varsa bana önerebilir mi? Tecrübelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim :)

elseve arkadasımın sacını dokuor yenı aldı dove ii die duymustum yınede sen bılırsın canım fikrimi söylemeden gecmek ıstemedım :KK34:

elseve tavsiye etmiyorum okadar kötü yapmıştıki saçlarımı kup kuru olmuştu..kırmızı kapaklı olanıydı...şimdi elidor pempe kutu kullanıyorum bu fena değil..

Aslında şampuan tavsiyesi pek mantıklı değil çünkü benim saçıma iyi gelen seninkine iyi gelmeyebilir. En iyisi deneyerek öğrenmen.

Aslında şampuan tavsiyesi pek mantıklı değil çünkü benim saçıma iyi gelen seninkine iyi gelmeyebilir. En iyisi deneyerek öğrenmen.
Arkadaşlar, yazdıklarınızı okudum. Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum :) Alıntısını aldığım yazıda da arkadaşın dediğine katılıyorum. Haklısın. En iyisi, ben aklımda soru işareti bırakan ürünleri deneyeyim. Sürekli şampuan değiştirmek iyi değildir, tavsiye etmem ama denemek ve bir sonuca varmak için bunu yapmaktan başka çare yok.

Bu arada size bir tavsiyem daha var. Saçlarının çabuk uzamasını istiyorsanız; şampuanınızın içine 1 kapak çam terebentini yağı dökün. Dediğim gibi hem saçı çabuk uzatıyor, hem de saç diplerini ferahlatıyor. Aktarlarda bulabilirsiniz. En fazla 5-8 TL. Nane tarzında bir kokusu var. Tavsiye ederim :)

ben kıvırcık kalın telli saçlara sahibim ve her marka kullnamış birisi olarak elidorun şu turuncu ürünü kullandığım enn iyi şampuan. çok ama çok memnunum

ben kıvırcık kalın telli saçlara sahibim ve her marka kullnamış birisi olarak elidorun şu turuncu ürünü kullandığım enn iyi şampuan. çok ama çok memnunum
Evet, benim ilk yazımda bahsettiğim şampuan da o zaten :) Elidor Onarıcı Bakım Serisi. Ben hala onu kullanıyorum. Memnunum. Kokusu zaten ayrı bi güzel. Jelibon gibi şekerli bir kokuya sahip. Ama dediğim gibi başka ürünler denemek istiyorum.

bioblast kullanıyorum çıktığından beri saçlarım dolgun ve artık dökülmüyor.diğer şampuanların hepsini kullandm içlerinde bana en yarıyanı biblast.

X