Saç Rengi ve Saç Boyama şampuan saçımı mahvetti :(

blge_03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
822
560
evet arkadaşlar gri ombreli saçlarıma mor şampuanı her hafta yaptıktan sonra saçım kurumaya böyle tiftik olmaya başladı.( Kesinlikle boyadan değil bu arada çünkü boyattıktan 6 ay sonra bu olay oldu) Şampuanı bıraksam da saçım artık açılmıyordu dokununca çok sertti bende köprücük kemiği hizasında kestirdim hala çok sert saçlarım uçlarıda hala boyalı. Aslında kestirmisken tekrar ombre yaptırmak istiyorum herkes bu renge bayılmıştı ama bu sefer yıpranmış saçım yanar diye korkuyorum Şuan kuaföre gidemediğimden de evde kendim kutu boyayla tek renge boyayacagım. İçinde hiç kızıllık olmayan boya numarası biliyo musunuz? ben loreal 7 (kumral) düsündüm

mor şampuan saçı kurutuyor.. Rengi güzel duruyor ama maleseff kuruttugu için bende bırakmıştım kullanmayı..

loreal 7 de kızıllık var hafif.. 7.1 küllü renk tercih etmeni öneririm.. mor şampuan saçı kurutuyor evet fakat uzun süreli kullanılmamalı zaten saçına krem sürerek ve bakım yaparak eski yumuşaklığını kazanabilirsin..

bakım yaptım ama sadece günü kurtarıyor 7.1i araştırayım teşekkür ederim

bakım yaptım ama sadece günü kurtarıyor 7.1i araştırayım teşekkür ederim

benim saçlarım da cila kurbanı oldu.. kuaförüm yerine çırakları yaptı ve yaktı saçımı.. yapısını bozdu resmen.. uçları anlattığınız gibi tiftik tiftikti.. boya konusunda kendim boyamadığım için tavsiye veremem -buna cesaret edemiyorum- lakin yaptığım günlük bakımı paylaşabilirim.. baya etkisi oldu umutsuz vaka saçlarımda

2 günde bir falan saçımı yıkarım. her gün yıkamayın. yıkamadan 1-2 saat önce orta ve uçlarına hindistan cevizi yağı sürüyorum. bekledikten sonra yıkıyorum. krem kullanmıyorum genelde. banyodan çıktıktan sonra ıslak saçlarımın havluyla hafif ıslaklığını alıyorum. sonra saçlarımın uçlarına Elidor 7/24 Saç Kremi Belirgin Bukleler sürüyorum ceviz tanesi kadar. o baya saçlarımı yumuşatıyor. en azından o tiftik tiftik görüntüden kurtarıyor. ve kokusu da çok güzel.

Reklam gibi algılanmasın ama john frieda veya wellanın saç maskesini kullandım bir tek o yumuşak yapıyordu. Bir de soğuk su ile yıkayın saçlarınızı. Boya şimdi kesinlikle yapmayın.

6 7 gibi numaralarda kızıllık olur, 6.1 - 7.1 gibi küllü renkler kullanmanızı öneririm, mor şampuan malesef kurutur

Ne kadar güzel olursa olsun tek renge boyadiktan sonra bir süre saçınızı dinlendirin

6 7 gibi numaralarda kızıllık olur, 6.1 - 7.1 gibi küllü renkler kullanmanızı öneririm, mor şampuan malesef kurutur

Ne kadar güzel olursa olsun tek renge boyadiktan sonra bir süre saçınızı dinlendirin
7.1 e boyayacagım ama saçımın dipleri koyu oraları açma etkisi olur mu bu sefer rengarenk olmasından da korkuyorum

teşekkür ederim

Mor samsuani saca kullanmadan once ,yag bakimi yapip ,yagli iken yikamak gerekiyor sonrasinda da yine bakim kremi ,platinten kendi sacima dondum boyamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…