Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan değistiricem önerisi olann?

yldzzx

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
244
307
23
Kızlar sampuanimi degistirmek istiyorum. Saclarim gur ve kalin telli kolay kolay yaglanan kepeklenen bir yapisi yok dokulme problemim var sadece. Saclarim boyali. Cok elektrikleniyor. Sacima isi uygulamiyorum yipranmis degil. Sadece saclarimi yumusacik yapicakk hafifleticek miss gibi kokacak bir sampuan ariyorum. Surekli denemek istemiyorum oneriyle denemek istiyorum. Onerilerinizi bekliyorum.

Sana garanti verdiğim ve asla kullanmadan güne başlamadığım prosenin acil saç bakım losyonunu tavsiye ediyorum.düzleştiriciden sonra saçlarım kırılarak ve koparak dökülüyordu bu ürünü saçıma düzleştirici yapmadan önce uyguluyorum ısıya karşı koruma sağlıyor mutlaka kullanmalısın

Aynı saç yapısından bende de var :) Dünya para döktüm, işe yaramıyor. Elidor iyi geliyor. Ya turuncu yada yeşil olanını kullanıyorum. Özellikle bu aralar dax ve yeşilin şampuanıyla kremini kullanıyorum. Yumuşak ve hoş kokulu oluyor, çok rahat taranıyor.

Şampuan için size harika bir önerim var saçlarım hızla uzamaya ve yeni saçlar çıkmaya başladı

Size harika bir şampuan önerim var saçlarım hızla uzamaya ve yeni saçlar başladı

Size harika bir şampuan önerim var dediğiniz gibi değil hafifletip yumuşacık yapıyor ayrıca dökülmeyi önleyip uzamayi hızlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…