• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şampuan değişikliği ve saç dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Gozdems

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.352
10
158
Selam kızlar,
Benim saçlarım eskiden normale göre daha az dökülürdü, hatta bakım yaparken hiç dökülmezdi.
2 ay öncesine kadar Elidor kullanıyordum sonra şampuanımı değiştirdim. Gliss'in keratin serisinden sarı şampuanını aldım.
Saçlarım 1buçuk 2aydır falan çok dökülüyor. Şampuan saç kırıklarıma çok iyi geldi ancak bu dökülmenin sebebi de bu şampuanı kullanmam olabilir mi diye düşünüyorum.
Sizce sorun şampuanımdan mı kaynaklanıyor?

Selam kızlar,
Benim saçlarım eskiden normale göre daha az dökülürdü, hatta bakım yaparken hiç dökülmezdi.
2 ay öncesine kadar Elidor kullanıyordum sonra şampuanımı değiştirdim. Gliss'in keratin serisinden sarı şampuanını aldım.
Saçlarım 1buçuk 2aydır falan çok dökülüyor. Şampuan saç kırıklarıma çok iyi geldi ancak bu dökülmenin sebebi de bu şampuanı kullanmam olabilir mi diye düşünüyorum.
Sizce sorun şampuanımdan mı kaynaklanıyor?

şampuan değiştirmekde saç dökülmesi yapar ama aşırı yapcağını sanmıyorum bi strese falan girdinmi öle büyük bi stres yaptınmı

Back