• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama şampuan boya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
118
Manisa
kızlar şampuan boya diye bişey duydum saçını bunla yıkıosun ve saçın o rengi alıo sonra diğer yıkamalarda kullanmayınca akıp gidio ve saç eski rengini alıo. hani hande yenerin saçları bi ara pembeydi işte bu boyadan kullanmış sonraki yıkamalarda kullanmayınca turunculaştı ve eski haline yine döndü. benim duyduklarım bunlar sizin de bilginiz veya kullananlar varsa görüşlerini yazabilirler mi ??

bence de kullanıslı degıldr cunku hande yenerın suankı sacları cok kotu gorunuyo

tabi bence de kullanışlı deil sonuçta 1 yıkamalık şeyi kim sever ama en azından renkleri deneyip yakışıp yakışmadığını öğrenmek için süper bişey..

bence de kullanıslı degıldr cunku hande yenerın suankı sacları cok kotu gorunuyo

tatlım şuanki saçları sampuan boya deil, hani biara pembeydi kısa bi süreliğine işte o zaman şampuan boyaydı sonra o şampuanla yıkamayı bırakınca rengi aktı turuncu oldu sonra akmaya devam etti ve tamamen çıktı kafasından eskisi gibi sarı oldu sonra o normal siyaha boyattı.

hımmm olabılır canım ben suankı sacı sandım suankı sacıda ıgrenc bı turuncu cunku o zannettım bende

rüküşlük kraliçesi zaten hande :)

ŞAMPUAN SAÇ BOYASI TEMİN EDEBİLİRİM KIZLAR.MARKA GARANTİLİ ÜSTELİK SADECE RENK DEĞİŞTİRMEK İÇİN PRATİK OLMAKLA KALMIYOR.AYRICADA BEYAZLARIN GİDERİLMESİ İÇİNDE ANINDA ÇÖZÜM.ERKEKLER İÇİNDE MEVCUT.BANA ................ dan ulaşabilirsiniz.

..................yada facebook linkinden

Iletisim bilgilerini paylasmak yasak...

Son düzenleme:
Shılıbao® % 100 doğal saç boyama şampuanı ile 10 dk. Içinde saçınız istediğiniz renkte. Saçınızı şampuanlıyor ve duruluyorsunuz. Istediğiniz kadar saçınızı yıkayın asla çıkmaz, bir kez şampuanladıktan sonra yapmanız gereken, saçlarınız uzadıkça dipleri için tekrar şampuanlamak. ürünümüzü kullandıktan sonra diğer saç boyama şekillerini unutacaksınız. ürünümüz tamamen doğaldır,
sağlık bakanlığı prosedürüne uygundur. Facebook uzerınden "shılıbao" ekleme yaparak urun hakkında bılgıye erısebılırsınız.

Yeni teknoloji, bitkisel formülü ile profesyonel SHILIBAO® saç boyama şampuanı, doğal bitki özlerinden oluşan saç bakım ürünü. Kullandıktan sonra saçlarınız doğal renginde görünecek ve daha kolay taranacak. Hafif ve hızlı sonuç.
7:1 etkili SHILIBAO® şampuan;
Saç boyama, saç bakımı, anti-kepek, saç dökülmesine karşı, saç besleyici, saç tedavisi ve saçın düzgünleşmesini sağlamaktadır.Saç renginiz ne olursa olsun tek kullanım ile saçlarınız doğal görünümünde, daha canlı, daha parlak ve bakımlı.
SHILIBAO® SAÇ BOYAMA ŞAMPUANI içeriğinde Aloe ve Ginseng dışında Melek Otu -Angelica Sinensis bulunmaktadır. Angelica Sinensis metabolizmayı kuvvetlendirir. Demir, bakır, manganez ve B12 gibi çeşitli aminoasitler ve yaşamsal elementler içermektedir.Bu maddeler saç büyümesi için gerekli olan besinleri oluşturmaktadır. Bununla birlikte saçın kuru, sert ve kırılgan olmasını önlemektedir. Saç büyümesi ve saç folikülleri metabolizması için gerekli olan özü ayrıştırır. Lokal uygulama ile bu öz saç folikül metabolizması tarafından direk olarak emilir ve bu sayede saç folikülleri beslenir. Saç bezlerini besler, kan dolaşımını hızlandırır, kafa derisini en uygun ve verimli bir şekilde besler, derinin yağ ve salgılama dengesini korur ve saç oluşumu için mükemmel bir ortam sağlar. Bu sayede saç dökülmesi hızlı bir şekilde sona erer ve sağlıklı bir şekilde büyümeye başlar.

kızlar şampuan boya diye bişey duydum saçını bunla yıkıosun ve saçın o rengi alıo sonra diğer yıkamalarda kullanmayınca akıp gidio ve saç eski rengini alıo. hani hande yenerin saçları bi ara pembeydi işte bu boyadan kullanmış sonraki yıkamalarda kullanmayınca turunculaştı ve eski haline yine döndü. benim duyduklarım bunlar sizin de bilginiz veya kullananlar varsa görüşlerini yazabilirler mi ??

SHILIBAO® % 100 DOĞAL SAÇ BOYAMA ŞAMPUANI İLE 10 DK. İÇİNDE SAÇINIZ İSTEDİĞİNİZ RENKTE. SAÇINIZI ŞAMPUANLIYOR VE DURULUYORSUNUZ. İSTEDİĞİNİZ KADAR SAÇINIZI YIKAYIN ASLA ÇIKMAZ, BİR KEZ ŞAMPUANLADIKTAN SONRA YAPMANIZ GEREKEN, SAÇLARINIZ UZADIKÇA DİPLERİ İÇİN TEKRAR ŞAMPUANLAMAK. ÜRÜNÜMÜZÜ KULLANDIKTAN SONRA DİĞER SAÇ BOYAMA ŞEKİLLERİNİ UNUTACAKSINIZ. ÜRÜNÜMÜZ TAMAMEN DOĞALDIR,
SAĞLIK BAKANLIĞI PROSEDÜRÜNE UYGUNDUR. FACEBOOK UZERINDEN "SHILIBAO" ARAMA YAPARAK EKLEME YAPAARSANIZ DETAYLI BILGI ALABILIRSINIZ.

Yeni teknoloji, bitkisel formülü ile profesyonel SHILIBAO® saç boyama şampuanı, doğal bitki özlerinden oluşan saç bakım ürünü. Kullandıktan sonra saçlarınız doğal renginde görünecek ve daha kolay taranacak. Hafif ve hızlı sonuç.
7:1 etkili SHILIBAO® şampuan;
Saç boyama, saç bakımı, anti-kepek, saç dökülmesine karşı, saç besleyici, saç tedavisi ve saçın düzgünleşmesini sağlamaktadır.Saç renginiz ne olursa olsun tek kullanım ile saçlarınız doğal görünümünde, daha canlı, daha parlak ve bakımlı.

SHILIBAO® SAÇ BOYAMA ŞAMPUANI içeriğinde Aloe ve Ginseng dışında Melek Otu -Angelica Sinensis bulunmaktadır. Angelica Sinensis metabolizmayı kuvvetlendirir. Demir, bakır, manganez ve B12 gibi çeşitli aminoasitler ve yaşamsal elementler içermektedir.Bu maddeler saç büyümesi için gerekli olan besinleri oluşturmaktadır. Bununla birlikte saçın kuru, sert ve kırılgan olmasını önlemektedir. Saç büyümesi ve saç folikülleri metabolizması için gerekli olan özü ayrıştırır. Lokal uygulama ile bu öz saç folikül metabolizması tarafından direk olarak emilir ve bu sayede saç folikülleri beslenir. Saç bezlerini besler, kan dolaşımını hızlandırır, kafa derisini en uygun ve verimli bir şekilde besler, derinin yağ ve salgılama dengesini korur ve saç oluşumu için mükemmel bir ortam sağlar. Bu sayede saç dökülmesi hızlı bir şekilde sona erer ve sağlıklı bir şekilde büyümeye başlar.

Back