bu şampuanın içinde dimethicone ya da ona benzer -amodimethicone gibi- bişey var mı içindekiler kısmına bi bakabilir misin rica etsem? ben de şampuan arıyorum da.. silikonsuz bişey seçmek istiyorum açıkçası.. yoksa bi de onu deniycem =)
canım bunun içinde Dimethicone yok bende kullanıyorum saçıma çok iyi geldi saçım gürleşti nerdeyse diyebilirim bende Ankarada nerde satılır onu araştırıyorum bu konu da yardımlarınızı bekliyorum
bu şampuanın içinde dimethicone ya da ona benzer -amodimethicone gibi- bişey var mı içindekiler kısmına bi bakabilir misin rica etsem? ben de şampuan arıyorum da.. silikonsuz bişey seçmek istiyorum açıkçası.. yoksa bi de onu deniycem =)
Ne demek canım saçına krem sürersen duşta önce kafanı eğip akıt saçındaki kremi sonra devam et yada çıkmadan bi keselen çünki krem ciltte kalıp orda sivilce yapıyormuşş
Ben kremi bıraktım baya bi sivilcilerim sırtımda yok artık biraz izleri var sadece
Tekrar kreme döndüm önce kafamı eğip iyice akıtıoyorum bu şekilde..bayanssulusmile
herkesin saç yapısı farklı olduğu için, herkesin kendine göre şampuanı farklı olmalı.
Tresan benim saçlarımı mükemmel yaptı mesela. ben tresan tresanın saç kremi ve tresanın saç toniğini öneririm. Ne varsa doğal ürünlerde var, bi yerde kimyasallardan kurtulmak gerek.