Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan arıyorum..

evet haklısın kardeşim elidorun pembesini kullanıyor şimdi onla yıkadım ohh bee saçım taramdan açıldı
demekki bioblas bana iyi gelmedi saçımı açana kadar gliss mi sıkmadım fön suyu(mavi su) sıkmadım
kremmi kullanmadım yok anam açılmadı
Elidora dönüşşş...
Elidorun hangi serisinden memnunsunuz kullananlar?

ay inanmıyorum sivilce yapıyormuş saç kremi öylemi bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun kızlar yaa..opuyorumnanaktan

canım bunun içinde Dimethicone yok bende kullanıyorum saçıma çok iyi geldi saçım gürleşti nerdeyse diyebilirim bende Ankarada nerde satılır onu araştırıyorum bu konu da yardımlarınızı bekliyorum

Buna bakmak hiç aklıma gelmemişti silikon saç döküuormuş sanırım
Hemen bakıyorum..

ay inanmıyorum sivilce yapıyormuş saç kremi öylemi bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun kızlar yaa..opuyorumnanaktan

Ne demek canım saçına krem sürersen duşta önce kafanı eğip akıt saçındaki kremi sonra devam et yada çıkmadan bi keselen çünki krem ciltte kalıp orda sivilce yapıyormuşş
Ben kremi bıraktım baya bi sivilcilerim sırtımda yok artık biraz izleri var sadece
Tekrar kreme döndüm önce kafamı eğip iyice akıtıoyorum bu şekilde..bayanssulusmile

herkesin saç yapısı farklı olduğu için, herkesin kendine göre şampuanı farklı olmalı.
Tresan benim saçlarımı mükemmel yaptı mesela. ben tresan tresanın saç kremi ve tresanın saç toniğini öneririm. Ne varsa doğal ürünlerde var, bi yerde kimyasallardan kurtulmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…