Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan arayışı

aypare ackerman

Always happy 💕✨️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
18.256
64.369
598
Merhaba kızlar. Ben şampuan değiştirmeyi farklı ürünler denemeyi çok seviyorum
Fakat market şampuanları hiç bı zaman bana iyi gelmedi. Organix kullanıyordum, çok da bir etkisini görmedim diye Başka markaya geçtim. Otacı, John frieda falan denemek istiyorum. Şöyle içeriğinde bitkiler olan, saçı yumuşak yapan , dökmeyen,kimyasalı az şampuan tavsiyeniz var mı?

Novocrin plecanta şampuan. Buğdağ özünden üretiliyor. Saç dökülmem için almıştım. Hem dökülmemi yüzde seksen durdurdu hem de çok kolay köpürüp saçı yumuşak yapıyor

John frieda cok cok iyidir ben cok severek kullanmistim bi donem tabi ozamanlar bekar donemlerimdi simdi cok pahali geliyor evliyim ve kizim, esim derken tasarruf etmek gerekiyor haliyle.. suanda elidor kullaniyoruz ailecek baya memnunuz elidorla buyudum zaten kizimda elidorla buyucek belliki 🥰..

John frieda cok cok iyidir ben cok severek kullanmistim bi donem tabi ozamanlar bekar donemlerimdi simdi cok pahali geliyor evliyim ve kizim, esim derken tasarruf etmek gerekiyor haliyle.. suanda elidor kullaniyoruz ailecek baya memnunuz elidorla buyudum zaten kizimda elidorla buyucek belliki 🥰..
John frieda gerçekten baya pahalı anca indirim zamanında almak lazım ,pahalı olduğu gibi boyutu da küçük. bari boyu büyük olsaydı :D

Novocrin plecanta şampuan. Buğdağ özünden üretiliyor. Saç dökülmem için almıştım. Hem dökülmemi yüzde seksen durdurdu hem de çok kolay köpürüp saçı yumuşak yapıyor
Yorumlarına baktım beğenen çok beğenmiş beğenmeyen de hiç beğenmemiş. Almaya korktum biraz

Yorumlarına baktım beğenen çok beğenmiş beğenmeyen de hiç beğenmemiş. Almaya korktum biraz
Tabi cilt tipine ve beklenen etkiye göre değişir ben eczanede satılan dr umun önerisi olan bir sürü şampuandan sonra deneme yanılma ile buldum . sizde bir kutu alın deneyin memnun kalırsanız üçlğ paket halinde satılanlar var onlardan alırsınız.

Back
X