Grup kurmuslardi bende vardim.Bunlar surekli bir yerlere gidiyolar resim paylasip birbirlerini ovuyolardi bende uzun zaman yazmadim.Dedigim gibi arabasizim herzaman gidemiyorum aralarina onlar icin sorun degil benim icin sorun.bir gun baktim beni gruptan cikarmislar yinede birsey demedim sormadim.Kendi kendime gitmiyorum diye cikarmalari normal dedim ama kimsede bir gun hadi biz seni aliriz demedi bende teklif etmedim.Yani uzaklastim uzun zamandir.Anladim gitmiyorum gelmiyorum neden tavir yapiyolar anlamadim.Zaten bunlara arkadas denilmezde diyorum. Birde yasiyomusun diyolar oluysem niye sormuyorsunz bir kez. Burda sorun bn onlarla takilmiyorum diye kimse anlamak istemiyor madem katilmami gidip gelmemi ostiyordunuz neden bir kez sormadiniz size katilmam icin yardim olmadiniz diye soylemiyorum. Sadece nerdesin yasiyomusun ne yapiyorsn tek basina diye konusuyolar defalarcada anllatim ama anlamak istemiyolar artik dillendirmek istemiyorum zaten gorusmuyorduk simdi hic gormek istemiyorum hepsini cok hayirsiz ciktilar