samımı yardımlar beklenıyor

queen0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
396
4
46
Ankara
çok sevdiğim bi kardeşime evlendırmek ıcın bır kız arıyorum varmı tanıdıgınız bıldıgınız onerebılecegınız güvenilir bırı??

ciddi misiniz şaka mı yapıyorsunuz? eğer ciddiyseniz umarım dalgagecen insanlarla karsılaşmassınız

ciddi misiniz şaka mı yapıyorsunuz? eğer ciddiyseniz umarım dalgagecen insanlarla karsılaşmassınız

ben cıddıyım umarım karsımdakılerde cıddıye alırlar bırıde yazmıs zaten senın canın ıyı sıkılmıs ne ıs yapıyorsun dıye yok ya burdakılerde bıtuhaf

ama böyle bir konuda nasıl güvenebilirsin ki buraya.Eğer cidden kardeşini evlendirmeye kafaya koymuşsan sana tavsiyem 10 küsür yıllık bir kurum var sırf bu işi yapan. Kurumda da psikologlar falan var. Kişilik testlerine göre profesyonel eşleştirmeler yapıyorlar.Bir miktar ücret ödüyorsun sanırım. Gazeteden okumuştum. Oradan faydalanabilirsin.

hımm sen bu kurumu bılıosan daha acıklayıcı yazarmısın nerde oldugunu fılanda eş de buluyorlarmı pekı??

kusura bakmayın ama kimse sizi ciddiye falan almaz

mıllete yalvarcammı canım aa cıddıye almazlarsa almasınlar ben samımıyetımle yazdım buraya sankı cıddıye alıp almamaları onlara kalmıs dalga gecenlerde kendılerı bılır oda onların davranıs bıcımı demekkı

: )

Tamam Türkiye'nin en büyük kadın platformu, kadınlar için en büyük bilgi forumu vs diyoruz ama bu kadar da değil : )

Bu konunun kaçınılmaz sonu kapatılmak olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…