• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samanyolu TV bütün dizi ve programları durdurdu!

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Samanyolu TV, tüm sezon dizileri ve programlarının çekimlerini durdurdu. Bir süredir ilan ve reklam almakta sıkıntı yaşadığı belirtilen kanal yönetiminin dizi ve program çalışanlarına bir hafta süreyle izin verdiği öğrenildi.

758051.jpg

En son, Koza İpek Grubu’na kayyum atanmasının ardından medyada yeni el koymalar olabileceği gündeme gelmişti. Bu gelişmelerin ardından Samanyolu TV tüm dizi ve programları durdurma kararı aldı.

Cumhuriyet gazetesinden Ceren Çıplak'ın haberine göre, Samanyolu TV’de yayınlanan ve yayını durdurulan diziler arasında “Küçük Gelin”, “Sırlar Dünyası”, “İki Dünya Arasında”, “Sungurlar”, “Çınarın Gölgesinde”, “Hekimoğlu”, “Ana Yüreği”, “Bizim Aile”, “Farklı Boyut”, “Ritmini Arayan Kalpler”, “İyi Seyirler Tv”, “Doğruluk Ekseni”, “Aile Mahkemesi”, “Farklı Desenler”, “Yusuf Yüzlü”, “Hıyanet Sarmalı” yer alıyor.
http://www.medyafaresi.com/haber/samanyolu-tv-butun-dizi-ve-programlari-durdurdu/758051

ya ne öreceklerdi kız sen anlamazsın onlar başka bir boyuttan yayın yapıyor dünyaya:KK53:

sırlar dünyasını izle de ibret al
Valla bir ara izledim baktım hayattan sogumak üzereyim hemen vazgectim.:KK53:
Ya o değil o müzikler sanki ruh cagirma seansi gibi insani ürpertiyor:KK70:

Bence samanyolu vizyonu olmayan vasat bir kanaldı. ancak kendince izleyen bir kitlesi vardı o nedenle üzüldüm basın özgürlüğü adına yoksa benim için kayıp olmadı...

aayyyy ayyy ayyyy aklıma İkbal Gürpınar geldi. Samanyolu'nda mı sunuyordu o bir şey? Bak şimdi napcaz onu da göremeyeceğiz..:KK53::mad::mad::mad:

Benim kaynanamda surekli izler stvyi
Hatta biz bile gidip geldikce bazi filmlere dizilere maruz kaldik
Cidden psikoloji bozan yapimlar
Bizimki de devamli izlemekten iyice acayip oldu hep kotu gelin gariban kaynana temali sozde ibretlik hikayeler sanki onlari izleyen herkes ibret aliyor insanin icinde kotuluk olmasin

Benim kaynanamda surekli izler stvyi
Hatta biz bile gidip geldikce bazi filmlere dizilere maruz kaldik
Cidden psikoloji bozan yapimlar
Bizimki de devamli izlemekten iyice acayip oldu hep kotu gelin gariban kaynana temali sozde ibretlik hikayeler sanki onlari izleyen herkes ibret aliyor insanin icinde kotuluk olmasin

aynen konusu tamamen başlıkta olan tv filmleri, hiç heyecanı yok
açgözlü kadının sonu falan:confused:

gerçi biz beğenmesekte bi kitlesi vardı, o kitlenin ne suçu var yani, mesela ben de bugün tv nin programlarını beğeniyordum izliyordum ama artık ne zaman açsam gelinim olur musundaki tülinin aşkı caner var ne alakaysa:confused:

dizileri hariç, kısa ibretlik filmlerı tolstoy'un kısa hikayelerıyle birebir neredeyse :KK53:

Back