Arkdslar sacim cok kotu bilmiyorum boyadanmi yoksa sacimin rengini actim ondami ama sacim artik saman gibi onceden saclarim nekadar yumusakti ama smdi dokunma bile istemiyorum cok kuru ve yiprandi 17 yasndaym 14 yasmdan beri saclarimi boyuyorum 2 senedrde siyaha boyuyorum ve suan cok kotu sizce ne yapmam gerekir geri eski yumusak saca donmesi icin ve saclarim kıvırcık
Saç bakım yağlarından kullanmanı tavsiye ederim. ayrıca dfn garlı die bitkisel bi şampuan var. boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçlar için ideal bi ürünmüş. bnde kullanıyorm gerçi bnde boya yok ama saçıma çok iyi gldi.Bnları deneyebilirsin cnm=))
saol cm tavsiyen icn kuafore gttm sordm bna dediki duzenli bir seklde sac bakmna gelrsn her 2 haftada br sacn suzelr dedi ama blmorm bde hep para odiceksn ona
Arkdslar sacim cok kotu bilmiyorum boyadanmi yoksa sacimin rengini actim ondami ama sacim artik saman gibi onceden saclarim nekadar yumusakti ama smdi dokunma bile istemiyorum cok kuru ve yiprandi 17 yasndaym 14 yasmdan beri saclarimi boyuyorum 2 senedrde siyaha boyuyorum ve suan cok kotu sizce ne yapmam gerekir geri eski yumusak saca donmesi icin ve saclarim kıvırcık
Arkada$ım zorun neydi 14 ya$ından ßeri ßoyatmı$sın... taßiki sacın dayanmaz ßuna. Sac kremi kuLLan, ßadem yagı kuLLann.. Sık ßoyarsan hem sacından oLursun hem de erken ya$ta sacın ßeyazLar, döküLür.. ßonus oLarak da keL kalaßilirsin.....
ya uzdn smdı bnı ya bn romanayda oturuorm burda romnyda kzlar boyuyo erken yasta bnde boyuyım dedm onları sacları hala ck gzl duruo ama bnmkı kotu bde saclarm beyaz her halukerda boyamm lazm yane ıstemesemde