Şampuan ve Saç Kremleri Sama uygun sa kremi Aryorum

MaviKelebek22

I Need You Now..<3
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
483
-2
96
İstanbul
ya kızlar ben bişey danışacagım ; bi çok saç kremi kullandım memnunda kaldım bitti ve ondan sonra yine eski haline döndü saçlarım..
saçlarım, uzun boyasız daha önce hiç boyatmadım açık kumral sarımsı gibi hiç işlem gormemiş ama yıpranmış saçlarım var ve kuru çobukda yağlanıyor a.s.
lütfen yardım edin.. Lütfen..

canım kullanılan şampuanların içeriği, senin yıkarken kullandığın miktar, saçını yıkama sıklığın ve hatta kururken saçının nasıl kuruttuğun çok önemli...bunlar gereksiz ayrıntılar gibi gözükse de saçın yıpranmasında büyük etkileri var..yani sadece şampuana ve saç kremine kabahat bulmak yalnış...tabi onlar da sütten çıkma akkaşık değiller ama saçı boyasız olan birinin saçını bu kadar yıpratmış olması onu getirdi aklıma....

şampuanı bolca alıp bolca köpürtürsen...sık sık yıkarsan ve de kurutma makinasını yüksek derecede ve iyice kurusun diye çok tutarsan saç yıpranır...ben saçımı kuruturken mümkün olduğu kadar az yaklaştırıyorum ve arasıra soğuk hava üflettiriyorum öyle kurutuyorum..gerçekten farkediyor..

Benim de saçlarım uçlardan kurur hep. Saçları duştan sonra uçtan başlayarak taramak gerekir. aslında gece yatarken bile tarayıp yatmak gerekiyormuş. ben yazın saçımı topuz yapmadan duramam sıcaktan. toplamakta zararlı canım ama ben yapıyorum. saçlarını arada uçlarından kestir. O zaman canlanır. eğer saçların dalgalı yada kıvırcıksa krem kullanmadan açılmaz. Güneşin de dediği gibi çok sık yıkamak kurutma makinaları zarar veriyor. çok sık şampuan değiştirme. Sana Gliss şampuanı ve spreyini tavsiye ederim. duştan çıkınca sıkıyorsun açılıyor. umarım iyi gelir saçına.a.s.

iLK ÖNCE YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN..
yıpranmış derken keçi gibi tiftik tiftik değil canım yanii kuru yani yıkıyorum ertesi gün kuruyor saçım yıprandıgını hissediyorum vede kremle çözücegimi umuyorum ve saçımı kuruturken fazla ısı tutuyorum
vede şampandanda olabilir çünkü saçım uzun oldugundan fazla kullanıyorum bol kopuruyor bunlardan olabilir miki nedeni gerçekten soylediklerinize uyuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…