Saç Kesim Şekilleri Sam niye maa tutmuyor?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar bu sorun ortadan kalktı artık
ben yapıorum ardındanda akat gardi nin köpüğünü sürüorum ve bozulmuo
tavsiye ederm

kızlar maşadan önce bişey sürüyor musunuz peki. çok kırılıyor çünkü. ben durulanmayan kremlerden sürüyorum ama fazla mı sürüyorum bilmiyorum çabuk bozuluyor buklesi

kızlar maşadan önce bişey sürüyor musunuz peki. çok kırılıyor çünkü. ben durulanmayan kremlerden sürüyorum ama fazla mı sürüyorum bilmiyorum çabuk bozuluyor buklesi

ben sürmüorum canım
aslında sürmek istioyurm
hem düzleştirici hem maşa cok yakıo saçı ama
gliss in onarıcı spreyini kullanıyorum arada

malibu tuttum senikaydirigubbakcemile5
şu köpükten ben de alayım .
Peki sprey de gerekirmi ki:bbo:
benim saçım dalgalı ama düzleştirsem dalgalanıo bukle yapsam düzleşio manyak mı ne benim gibilaelaelaelaelae
Sprey almayı düşünüodum ama köpük kullanmışsın sen ben ikisini de alıp boca mı etsem saçlarıma-tatlicadiarzu-

bebemm ben köpük aldım cünküü..
köpüğü sıkıyorum elime buklelerime elimle yediriyorum
hem daha belirgin oluo hemde sprey gibi sert olmuo

ama durulanmayan kremi tavsiye ederim öncesinde sürdüğünüzde o yanık kokusu gelmiyor ve yıpranma en aza iniyor

maşadan önce köpük,sprey felan sürünce çok yanıo saçlar tavsiye etmem kızlar

bebemm ben köpük aldım cünküü..
köpüğü sıkıyorum elime buklelerime elimle yediriyorum
hem daha belirgin oluo hemde sprey gibi sert olmuo

hımm anladım kuzum bu aldığın nekadar bişi sorması ayıptırkaydirigubbakcemile

ucuzmuş malibum ben de bulayım böyle bişi foşur foşur kullanırım:lepi:

dene canım deneee kaydirigubbakcemile
herkes cok begenio artık böle kendinden maşalı gibi dogal duruo :)))
kaydirigubbakcemile3

canım önce köpukleyıp sonra maşaya sarınca saçlar yanmıomu.. ben yapınca maşamdan ses çkıo ıslak oldugu için saç köpuukten dolyı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…