Saç Kesim Şekilleri Sam niye maa tutmuyor?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

MaLiBu

....mucize.....
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
4.241
12
158
35
Ankara
slmm kızlar..
ben saçıma maşa yapıyorum ama tutmuo dışarı cıkıorum 5 dkka sonra bozuluyo
saçım normalde kıvırcık düzleştiriorum maşa yapıyorum ama tutmuo nie sizce?
maşamda kötü bi marka diil babyliss...
öneriniz var mıı?

saçlarında kırık çogalmışsa saç tellerin zayıflayıp hacmini kaybetmişse bu sorunu yaşarsın
pazar saçlarımı fırçayla sardırdım pensle de kafamda15dakika bekledigi halde bukleler akşama çıkmadı bu öglen gittim mis gibi kestirdim boyundan da aldırmadım tavsiye ederim kış bakımı böylece diplerde hava alır

saçların ince telliyse maşa tutmayabilir.benimkiler öyle..düğün için maşa yaptırdım,jöle sprey ne varsa sıktırdım saçıma..kuaförden çıktım 15dk sonra hafif dalgalı,1saat içindede düz bir saç oldu.. saçın yaoısıyla alakalı bi durum yani..

saç yapınızla alakalı.bizim kurstada bırakın maşayı mizanpi yaptığımız halde saçlarında 15 dkden fazla durmayan arkadaşlar var.maşayı açar açmaz sprey sıkın biraz daha dayanır belki.

saçların kalın telliyse saça maşa tutmaz isterse kıvırcık olsun.. kalın telli olduğu için saç çabuk atar cnm..birde bukleyi açınca eline biras biryantinli jole al elinle kıvırt bide böyle dene bklm inş olur cnm..

eğr saç düzleştiricisiyle düzleştirip sonra maşa yapmayı deniyosan tutmazz canım

papatya89cığum benimde saçıma düzleştirmek tutmuyo bu kesinlikle sadece saç türüyle alakalı saçıma bitek kuaför fönü tutuyo benim saçımda ama yapcak bişiy bulamadımm

edd saçtan saça farkeder.. mesela benim saçım dalgalı istediim zman düzlenio istediim zaman permalı gibi oluo

bi arkadaş kalın telli saça maşa tutmaz demiş. kalın telli saç her türlü modeli tutar bu bir gerçektir. ince telli saçta ne fön durur.uçuş uçuş olur.ne de maşa tutar..

onu ben dedim canım ama ben kendimden ve etrafımdan gördüümden yola çıkarak dedim.. benim saçım ince telli ve her şekle girio. tanıdıklarımdan saçı kalın olup hiç şekle girmeyenlerde var cnm o yüzden öle dedim

banyodan çıktıktan sonra saçlarına biraz jöle sür yada volume veren spreylerden sık ..saçın kuruduktan sonra saç maşasıyla rahatlıkla şekil verebilirsin..

ince telli saç maşa tutmaz hatta toka bile tutmuyo ama çok ince tellilerden bahsediyorum ..kalın telli saç daha kolay şekle girer ..canım seninde saçların çok inceyse ondandr saç yapısıyla alakalı bi durum..jöleyle felan halledeblrsn

canım saçına jöle biryantin sprey gibi maddeleri kullandıktan sonra maşaya yada düzleştirici kullanma yanar.benim başıma geldi.yanıcı maddeler var dikkatli ol derim.şeklini ver ondan sonra sprey kullan derim jöleyle şekil vercem diye saç daha çok şeklini kaybediyo(maşa ve düzleştiriciden sonra)özellikle sert olan spreylerden kullan derim.benimde ince telli hemen bozulur aslında ama spreyle saçlarım çok kalıcı oluyor.

benim saçlar düz ince telli ama sıklar bende de maşa hiç tutmaz istediğim kadar yapayım maşa üzerine sprey jöle dalgalı düze geçiş yapıyorlar düğünlerde bile kimsede yaptıramamıştım her kuaför önce makineye oturtmamız lazım deyip geçiştirdiler ama akıyor yapacakk pekk bişey yokk...

benimde saçım ince telli ve kıvırcık fön maşa hiiiç tutmaz hemen söner saçım malesef yapacak bişi yok çoook denedim kuaförümde her metodu kullandı ama ı ıııı :1no2:

benim saçımm düzleşmeye föne fln ii oluo..
dün maşa yaptımm jölede sürdüm ii gibi oldu yaa :))

canımm ben altına saç kremi sürüorum.
briyantin yada wax felan kullanma çnkü onlr yağlı ürünler olduğu için yağlandırıor saçı yapıştırıor we maşa hiç tutmuyor ben denemştim.

elidor weya onun benzeri saç kremelri kullanablrsn bnde orif la menin bir kremi wardı onu kullanıorm,yediriorum saçlarıma snra maşa yapıorum hoş we parlak duruor.gerçi çok kalıcı olmuor bndan bende dertliyim :s

bikezde jöle sürüp yapmayı denicem we köpüğüde denemk istiorum.. (=kaydirigubbakcemile2

canım jöle en iisii daha fazla tutuo :))) ama kötü yanı ertesi gün yıkamak zorundasın :)))

bi de ben saç spreyi alcam o da ii oluo :)))

kızlar ne sürerseniz sürün tutmuyo kesinlikle ben de herseyi deniyorum ama bi faydasını görmedim simdiye kadar.. sert olan spreylerden bayyaa bi sıkıyorum en fazla 30dk dayanıo o da hareket etmezsem; yürüsem bozuluo .dışarı cıkcaksanız daha fena rüzgar varsa hiç dayanmaz... sonra hafif dalga ve yavas yavas düze dönüyo.sacın yapısıyla ilgili olmuyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…