Cilt Bakımı Ürünleri salyangoz ozlu cilt kremi..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
salyangoz kremi satan aktar, ürünün memnuniyetinden öylesine emindi ki, satarken koşulu söylüyor zaten. alın kullanın faydası olazsa para iadesi var. ilk ay ciltte etkisi gözle görülecek kadar güzel. ama cilt alışmaya başladıkdan sonra sivilce yapmaya, tahriş etmeye başladı. bir ayda da lekelerin azı gidip çüğu kaldığı için, iade ettim

arkadaşlar merhaba
salyangoz özlü kremin işe yarayıp yaramadığını sormuşsunuz..size sadece şu kadarını söyliim ben beyaz tenliyim kullanmadığım marka kalmadı (piyasada aklınıza gelebilecek en pahalı markalar 30 ml lik bir seruma 310 tl bile verdim)) ama asla bir işe yaramadı sivilceler ısrarla devam etti ve bembeyaz tende sivilcenin nasıl durdugunu tahin edebiliyorsunuzdur:(
bir gün van gezisine çıktık ve doğubeyazıta gittik ordaki pasajda adamın biri bana touch me salyangoz kremini önerdi 10 tl idi :) baya bi güzel konusma yaptı hatta 1 günde bile farketceksin işe yaramazsa getir dedi neyse dedim hadi bunuda deniim ama korkmadım da deil sonucta çok ucuzdu :))
size şu kadar söyliim hemen alın hiç tereddütsüz..1 günde sivilceleri yok etmedi ama akşam sürdüm sabah her uyandıgımda yüzümde yağlı bi tabaka olurdu ve o kremi sürünce uyandım yagdan eser yok..yüzümde birçok kahverengi leke vardı 1-2 ay içinde eser kalmadı..cidden deneyin inanamicaksınız..
hala inanamıyorum bende etkisine..bu arada çok kuru ciltler nemlendirici de kullansınlar..
deneyin bana teşekkür ediceksiniz.. :=)))

Arkadaşlar bende ilvina ve havvana salyongoz kremi arasında kaldım.Havvana salyongoz kremini kullanan var mı aranızda?Birde kremlerin orjinal olup olmadığını nasıl anlıycaz?

ikisindende kullandım.... hatta havvana nın 1 kez kullanılmışı var bende........ lokman hekimdeki havva hanımın kendinden aldım........ ismini patent olarak kullanıp , ürettiği ürününe verdi...........ben ikisindende cok memnun kaldım....... zaten salyangoz kremleriyle cok ilgiliyim......... yakında salyangoz çiftliği kurup satmaya başlamazsam iyi :)))) o kadar ilgiliyim yani.......... havvananınkinden biraz daha memnun kaldım diyebilirim cilt yapımın kuruluğu itibariyle. zaten garamajı daha fazla diğerinden......... daha uzun süre gider yani...........çevrede sahtesi cok fazla alırken dikkat edin........ sevgilerimle.

ikisindende kullandım.... hatta havvana nın 1 kez kullanılmışı var bende........ lokman hekimdeki havva hanımın kendinden aldım........ ismini patent olarak kullanıp , ürettiği ürününe verdi...........ben ikisindende cok memnun kaldım....... zaten salyangoz kremleriyle cok ilgiliyim......... yakında salyangoz çiftliği kurup satmaya başlamazsam iyi :)))) o kadar ilgiliyim yani.......... havvananınkinden biraz daha memnun kaldım diyebilirim cilt yapımın kuruluğu itibariyle. zaten garamajı daha fazla diğerinden......... daha uzun süre gider yani...........çevrede sahtesi cok fazla alırken dikkat edin........ sevgilerimle.
Cvp için teşekkür ederim bende dün araştırırken bir siteden tavsiye üzerine havvana adlı kremi araştırmaya başladım.O siteden kargo dahil 24 tl dediler.Ama aldığım ürün sahte mi değil mi nasıl anlayacağım?Bu havvana adlı kremi izmirde nerden bulabilirim acaba?Genel bir sitesi yok sanırım....

ablamın yüzünde sivilce problemi vardı, okuldan arkadaşı dermodayin salyongaz kremi ve toniğini önerdi biz de aldık kullandık, etkisi harika 10 gün içerisinde sivilceler resmen söndü 1 ay sonunda hiç bir şey kalmadı, tabi şu var, yediklerinede çok dikkat etti, eskiden günde nerden baksan 100g çikolata yiyen kadın hafta 100g çikolataya kadar düştü vs

arkadaslar ben therma salyongoz özlü krem kullanıyorum su an ve sivilcelerimin çogu gecti :61:

ya bende 1 hafta oldu başlayalı,inşAllah iyi gelir sanki yüzümde soyulmalar başladı gibi bu işe yardıgının mı kanıtı acaba..bende çok kuşlandım internetten güneş kremi aldım yanında hediye olarak gönderdiler aslında prkde güvenemedim ama gene de dayanamadım başladım inşAllah kötü bir sonuç olmaz:((((

arkadaslar salyangoz ozlu cilt kremi hic kulananiniz oldumu ?? Kulandiysaniz gercekten faydasi varmi? Gecengun bir magzada gordum bugun aklima takildi estetisyenime sordum faydasi varmi bu kremin diye oda bana vazelinden hicbir fatki yok para tuzagi dedi , bende merak etdim sizlerin fikrini deneyenler yazarsa sevinirim...a.s.

istanbul korse merkezinden alın. Ben kullandım çok güzel hatta kil maskesinide kullanmanızı tavsiye ederim. Fiyatıda çok pahalı değil

iyi akşamlar,

ben destek marka salyangoz özlü krem kullanıyorum yaklasık 2-3 aydır. leke sivilceye bi etkisi yok ama nemlendirme özelliği oldukça güzel. yapış yapış değil. normal-yağlıya dönük bi cildim var. tavsiye ederim nemlendirici olarak.

elezza salyangoz kremi kullandım gerçekten farydalı ama uzun süreli kullanmak gerekir bir 3 kutu bitirmeden gazla bişey anlamazsın. çok az miktarlı küçücük bişey almaya deymez ve çok pahalı.4 kutu kullandım faydalı ama fiyatı gereksiz pahalı.

ben dermoday kullanmıstım baya bı resmen muhtesem bısey bu salyangoz kremı tum lekerımı gecırdı kurulugunu aldı sıvılceyı engelledı hatta cildimi beyazlattı .

şimdi gene bsladım bu sefer themra bakalım bu nasıl olacak

Merhaba Arkadaşım,

Çok yakın zamanda Güney Korede'den yani kendi memleketinden organik salgangoz kremi getirteceğim ve Türkiye'de küçük bir mağaza açıyorum.Öğrencilik yıllarımın geçtiği Güney Kore'de kesinlikle herkes (ben dahil) kullanıyoruz ve faydasından başka birşey görmedim.

İlgileniyorsan buradan iletişime geçebilirsin benimle!

Back
X