Sivilceli Ciltler salyangoz kremiii (etki etme süresi )

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

aysee_51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
298
0
merhabalar herkese
bu krem hakkında bı kac tane daha baslık var oraya cevap yazdım ama gerı dönen olmadı bende konu acmak zorunda kaldımm
arkadaslar dermoday kremıni veya herhangi bir salyangoz kremini kullanan arkadaslar fayda gördüler mi
bide ne kadar süre kullanmak lazım aceba etkısını gostermesı ıcın bı ay dıyor ama daha kısa süre kullanıp da etkisini gören oldu mu
cildimdeki sivilce izlerinden kurtuldum diyen salyangoz gercekten işe yaradı diyenler varsa lütfen cevap yazsınlar :18::18:
iyi veya kötü bu salyangoz kremi hakkında yorumlarınızı beklıyorum
şimdiden teşekkürlerr

arkadaşım salyangoz kremi başlığını görünce sana cevap yazayım dedim ben bu markayı kullandım beni mahvetti suratım sivilce içinde kaldı gittim satıcı kız ilk önce derinin altındakileri yüzeye çıkarır dedi bende devam ettim düzelmek bilmiyodu suratım bir süre sonra tekrar gittim az sürün çok sürüyosunuz heralde dediler öyle yaptım tekrar gittiğimde de bu kadar uzun sürmez size alerji yapmış dediler ve ben aylardır suratımı toparlamaya çalışıyorum 2 kutu aldım kremini toniğini yüz yıkama sistemini öylece kaldı kutunun biri öylece duruyo sen bilirsin ben bunu yaşadım herkezde aynı olmaya bilir çok övülüyo sitelerde ona dayanarak aldım sonuç daha kötü oldu

canım cok gecmıs olsun ınsallah bı an once cıldın normale doner
hıc bılmıyorum cnm aynen satıcı ovgusuyle bı anda almıs bulundum
bı hafta fılan oluyo kullanıyorum sıvılcelenme fılan yapmadı henuz ama olanları gecırıyo mu anlamadım pek
surdugum zaman bı aydınlık verıyo yuzume o kadar fark gorebıldım ben sımdılık
bakalım neler olacak
tekrardan tesekkurler ılgılendıgın ıcın gecmıs olsun coookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…