Salyangoz Kremi Kullanıpta Faydasını Gören Var mı??....

Gezgin..

Canıma Can Kattın!!...
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
2.552
2
Hayırlı aksamlar kızlar...

Salyangoz kremi bu sıralar yaygınlastı...
Kullananda satanda artık fazlasıyla mevcut,en azından benim cevremde...
Bende aldım,henüz kullanmıyorum,bebiş olursa catlaklarım için kullanmak istiyorum,bu yönden dikkatimi çekti zaten,denemekte fayda var...
Bu sekil catlaklarına yada sivilcelerine kullanan var mı ?..
Faydasını görüyorum diyebilirmisiniz?...kaydirigubbakcemile2

Şöyle bir ön bilgi olsun diye bilmeyenlere ekliyorum;

Salyangoz

"Salyangozlar binlerce yildir dünyamizda varliklarini sürdürmektedirler.eski yunan döneminde hipokrat,zessos ve pliny gibi bilginler salyangozlari cilt problemlerinde ve birçok rahatsizligin tedavisinde kullanmislardir. Öyle ki salyangoz eczanelerin sembolü haline gelmistir

Salyangoz Kremi Nedir?

-Anti-aging (ciltte yaşlanmayı geciktirici etki)
-Sivilcelerin neden olduğu izler
-Çatlak izleri
-Doğum sonrası cilt çatlakları
-Kuru ciltteki pürüzler
-Yara izleri
-Tıraş sonrası kabarıklıkların giderilmesinde etkilidir.
-Salyangozun etkisi bütün bu faydalarının yani sıra cilde pürüzsüz, ipeksi bir görünüm ve yumuşaklık kazandırır.
-Salyangoz salgısında bulunan özellikler;sivilcelerle mücadele eden, oluşabilecek kırışıklıkları önleyen, var olan kırışıklık, çatlak, sivilce ve yara izlerini büyük ölçüde kaybeden cildi gençleştiren ve yenileyen etkiye sahiptir.

Ayrıca anti-aging etkisi kısa sürede mükemmel sonuçlar vermesi, sağlıklı ve daha rahat bir cilt için salyangoz salgısının önemini daha da arttırmıştır.

(Bu arada baslıgı dogru yere acmısımdır umarım?...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…