Sivilceli Ciltler Salyangoz kremi kullananlar var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sumey

kocasının yawrusu
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
144
65
slm kızlar salyangoz kremi kullandınızmı faydasını gordunuz mu:KK53:

bende bunu merak ediyorum reklam ve marka çok ama kullananlar varmı?

tatlım ben 17 yaşındayken kullanmıştım. o zamanlar sivilcelerim aktifti. salyangoz kremi yağlı olduğu için doktor onun sivilcelerimi arttırdığını söylemişti. ben de bıraktım. tabi sivilcelerim devam etti.

ben sivilcelerimden ruacutanla kurtuldum canım. ama sivilce izlerim var. iyi hatırlattın ben bi salyongoz kremi kullanayım sivilce izlerime iyi gelir sanırsam :)) şimdi salyangoz kremi sürebilirim çünkü artık sivilce çıkmıyor yüzümde

ozamn sıvılceye degıl sıvılce lekelerıne faydası var dıyebiliriz..

evet canım. yenileyici özelliği sebebiyle. aama işte lekelere de tam faydası var mı bilmiorum denemedim

anladım cancazım işte almayı düşünüyorum ama cok marka var ne yapsam acep

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.1senedir salyangoz kremi kullanıyorum ve çok memnunum,cildi yeniliyor lekeleri açıyor ve kırışıklığı önlüyor.32 yaşındayım ve cildimi çok beğeniyolar.kırışık olmuyor bu kremin sayesinde.ben salyangoz kremimi aktardan alıyorum.marka veriliyormu bilmiyorum,sormak isteyenler özelden msj atsın.:KK6:

mesaj sayım çok az olduğu için özelden cevap yazamadım.themra markası aktarlarda fiyatı 28ila 30 arası

kızlar bende salyangoz kremini bi ara araştırmıştım şimdi okuyunca aklıma geldi bim markette salyangoz kremi satılıyor hemde 10 liraya forumlarda okudugumada kullananlar memlun kalmış sizlerede fikir olur belki....

X