Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi salya

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

denizbatin

MY İMMORTAL
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
617
6
96
Kocaeli
arkadaslar benım bebegım tam 5 aylık sureklı elını agzına goturyor herhalde dıscıkarıcak suereklı ıslak ustu bası onluk yetıstrmıyorum artık bu salyalarının akması nezzman durucak nezman kuru olucak ustu:) bılgısı olan varsa yazssın lutfen bırde suanda ek gıda olarak ne verebılırım sut verıyorum ama ek gıda da olsun ıstıyorum ılk bebek oldugu ıcın bıraz tecrubesızım yardım

Merhaba.. Benim kızımda 4. ayını btirdi5. ayına girdi. Aynı slya sorunu bede de var 2,5 aylıktan beri devam ediyo aa arttı. Dişler 6. ayda gelir herhalde.. Ek gıdayı ben de doktora sordum. Elma, havuç,armut suyu ile başlamamı söyledi. Bir tane belli bir ölçüsü (fincan) olsun dedi. Emdikten 1 yada 2 saat sonra elmayı rendeyelip iyice süzdüten sonra yavaş yavaş kaşıkla ver dedi. Elmadan başla dedi. Eğere severse çeşitlendirmemi söyledi. Ama reddederse asla zorlama hemen bıak dedi, daha sonra deneriz dedi.

benımkıde 2.5 aylıktan berı hep akıtıyo ınsallah cıkarır 6 ayda buarada 2 gunden berıde cok huysuz dıs cıkartıyo zannedıyorum ama ellıyorum bısı anlamıyorum aksama dogru cok huysuzlanıyo dentınox dıye bı ılac suruyorum damaklrına bılmıyorm ıyı gelıyomu bugunde fıtıl verdım dıs cıkarıyosa eger yandık walla sureklı bolyle olcaksa bu arada msj ıcın sagoll neresınde oturuyosun kocaelnın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…