• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salvador dali laguna

brangelina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
372
3
96
İstanbul
kızlaarrr ben çok severek kullandığım bu parfümü artık hiçbiyerde bulamıyorum..türkiye satışı kapanmış artık buraya gelmiyormuş çok yerede baktım kalmamış artık gelmiyor dediler...bunun dolumunu kullanan varmı dp ve smells good a sordum yok..aranızda kullanan veya bilen varmı yardımcı olun lütfen çooookk sevidum ben bunuuuu :delphin:

Eklentiler

• $dali-13.jpg
    $dali-13.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 254
kızlaarrr ben çok severek kullandığım bu parfümü artık hiçbiyerde bulamıyorum..türkiye satışı kapanmış artık buraya gelmiyormuş çok yerede baktım kalmamış artık gelmiyor dediler...bunun dolumunu kullanan varmı dp ve smells good a sordum yok..aranızda kullanan veya bilen varmı yardımcı olun lütfen çooookk sevidum ben bunuuuu :delphin:

strawberry de yok mu canım internetten getirt?

evt dp de bi salvador dali denemiştim belkide delisima olandır ama benim dediğim değil yakın tarz kokulardı yanlış hatırlamıyosam ama bu laguna bambaşka..dşarıdan gelen arkadaşıma sipariş ettim getirecek ama bi dolumu falanda olsaydı işim kolaylaşırdı yaahep nerden bulayım birini :(

şimdi okuyunca hatırladım seneler evvel ben de kullanmıstım mavi renkli salvador dali laguna yı çok özel ve guzel bir parfumdur ama neden turkıye ye gelmıyor anlamadım... strawbery de bile yok baktım başka bir kaç sitede gordum ama ne kadar guvenılır bilemem???

türkiyeye satışı kalkmış cnm çoğu yerde kalmadı dahada gelmiyo dedi..bende çok üzüldüm hele bunu birde vücut kremiyle beraber kullandınmı varya nefes kesiyo resmen..çok güzel bi kokudur...mlsf çok üzücü..şimdi yurtdışından gelen arkdşımdan getirtiyorum ama nereye kadar:(( bari dolumu falan olsaydı:gitme:

cnm salvador dali zaten şişeside sıradışı kocaman bi dudak şeklinde.. kokusu çok kalıcı sadece vücut losyonunu sürerek bile tüm gün kokuyu peşinden gezdirebiliyosun...bide yumuşak bi koku yani keskin değil tatlıda değil nebilim onu koyabildiğim bi snıf yok baharatlıda değil böyle yumuşak.. mesela salvador dali delisima ona yakın bi koku ama laguna çok başka

merak ettim bu kokuyu?? şişesi çok hoşmuş gerçekten..salvador dali adına uygun olmuş kaydirigubbakcemile3 yeşil şişeli kokular herzaman güzeldir bana göre renkler kokuyu tarif ediyor bencede güzel olmalı fiyatıda uygunmuş deneyebilirim...teşekkürler

rica ederim cnm ne demek bakarken benimde baska bi parfumu dikkatimi çekti aslinda ama deneme sansim yok malesef :S

teşekkürler cnm, bende yurtdışından gelecek arkadaşıma sipariş vermiştim, ama gelmesi biraz ertelendi..dahada ertelenirse böylede alabilirim..zaten uygun fiyatlı bi parfüm çokda kalıcı olduğunda baya gidiyor...farklı kokmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.:teytey:
baya geç oldu ama parfümevi diye bi site var orada var :)

Back