Salsa yapanlar bakabilirler mi ?

Epcet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
474
2
96
32
Balıkesir
Aranızda salsa yapanlar vardır umarım merak ettiğim ne kadar bir süre içerisinde öğrendiniz salsay.Ben bu hafta yazılacağım kursa ve hayatımda hiç dansetmedim şimdiye kadar halay bile çekmemişimdir o derece.Salsa dans müzikleri dinliyorum basit steplere de baktım internetteki videolardan acaba ne zaman güzel bir şekilde dans edebilirim ?Birde dönüşler çok kafamı karıştırdı hiçbir kuralı yok mu bunların ?

Yakında ayrılacağım burdan çoğunuzun tek sıkıntısı göbiş-bebiş-zayıflama sıkıyor bazen burasıda bazı kategorilere kimse bakmıyor

hemen cvp veriyim tatlım.eğer yeteneğin varsa 3 ay içinde çok güzel dans edebilirsin.herşey adımlamayı öğrenmekle ve geliştirmekle başlıyor.kolaylıklar cnm.eğer aynı ilde isek ben sana bedava öğretirim,salsa da neymiş yahu:)

Ankaradayım yaşıyorum ben sen nerelisin :)

Merhaba canim bende ankaradayim 2sene once dans kursuna gitmistim dansa karsi cok fazlasiyla yetenegim ve askim var benim ogrenmem 1 ayi buldu cunku eskidende salsa tecrubem vardi simdi okulda dans egitmenligine katiliyorum ve hedefim dans okul acmak suan hem okul hemde cok elit ve kaligelk bir clubdede jimnastik dans yapiyorum eger istersen sana yardimci olabilirim eger istersen ozelden yazabilirsin bana

canım bende 2009 aralık ayında bi salsa partisine gitmiştim ve resmen aşık olmuştum salsaya. o güne kadar salsanın s sini bile bilmiyodum. hemen o hafta kursa yazıldım ve 1 ay sonra partilerde dansa kalkabilecek kadar biliyodum. 3 ay içinde de tamamen öğrendim. öğrenmek birazda senin isteğinle alakalı, birazda yeteneğin varsa bence 1 ayda tamamen kaparsın. yalnız istemezsen ve sıkılırsan 1 sene de gitsen öğrenemezsin. şimdiden iyi eğlenceler. partilerde görüşürüz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…