• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salsa yapanlar bakabilirler mi ?

Epcet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
474
2
96
32
Balıkesir
Aranızda salsa yapanlar vardır umarım merak ettiğim ne kadar bir süre içerisinde öğrendiniz salsay.Ben bu hafta yazılacağım kursa ve hayatımda hiç dansetmedim şimdiye kadar halay bile çekmemişimdir o derece.Salsa dans müzikleri dinliyorum basit steplere de baktım internetteki videolardan acaba ne zaman güzel bir şekilde dans edebilirim ?Birde dönüşler çok kafamı karıştırdı hiçbir kuralı yok mu bunların ?

Yakında ayrılacağım burdan çoğunuzun tek sıkıntısı göbiş-bebiş-zayıflama sıkıyor bazen burasıda bazı kategorilere kimse bakmıyor

hemen cvp veriyim tatlım.eğer yeteneğin varsa 3 ay içinde çok güzel dans edebilirsin.herşey adımlamayı öğrenmekle ve geliştirmekle başlıyor.kolaylıklar cnm.eğer aynı ilde isek ben sana bedava öğretirim,salsa da neymiş yahu:)

hemen cvp veriyim tatlım.eğer yeteneğin varsa 3 ay içinde çok güzel dans edebilirsin.herşey adımlamayı öğrenmekle ve geliştirmekle başlıyor.kolaylıklar cnm.eğer aynı ilde isek ben sana bedava öğretirim,salsa da neymiş yahu:)

Ankaradayım yaşıyorum ben sen nerelisin :)

Merhaba canim bende ankaradayim 2sene once dans kursuna gitmistim dansa karsi cok fazlasiyla yetenegim ve askim var benim ogrenmem 1 ayi buldu cunku eskidende salsa tecrubem vardi simdi okulda dans egitmenligine katiliyorum ve hedefim dans okul acmak ;);)suan hem okul hemde cok elit ve kaligelk bir clubdede jimnastik dans yapiyorum eger istersen sana yardimci olabilirim eger istersen ozelden yazabilirsin bana;)

canım bende 2009 aralık ayında bi salsa partisine gitmiştim ve resmen aşık olmuştum salsaya. o güne kadar salsanın s sini bile bilmiyodum. hemen o hafta kursa yazıldım ve 1 ay sonra partilerde dansa kalkabilecek kadar biliyodum. 3 ay içinde de tamamen öğrendim. öğrenmek birazda senin isteğinle alakalı, birazda yeteneğin varsa bence 1 ayda tamamen kaparsın. yalnız istemezsen ve sıkılırsan 1 sene de gitsen öğrenemezsin. şimdiden iyi eğlenceler. partilerde görüşürüz artık :)

Back