• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonumun halı ve ozellıkle perde seçımınde bana yardım edın:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

candy71

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
14
2
8
35
Kocaeli
yardımınıza ıhtıyacım var:( yenı evlenıyorm otrma grubunu aldık otrma yerlerı kahve kenarları ıse krem rengı berjerlerıde su yazılı olanlardan parıs londra gbı( esım cok begndıgı ıcın terch etmek zorunda kaldım:() bıraz renk olsun ıstıyorum perde ve halı rengı ıcın fıkırlerınızı beklıyorm. tesekkurler:):1:

yardımınıza ıhtıyacım var:( yenı evlenıyorm otrma grubunu aldık otrma yerlerı kahve kenarları ıse krem rengı berjerlerıde su yazılı olanlardan parıs londra gbı( esım cok begndıgı ıcın terch etmek zorunda kaldım:() bıraz renk olsun ıstıyorum perde ve halı rengı ıcın fıkırlerınızı beklıyorm. tesekkurler:):1:

berjerlerin içinde canlı renk varsa eger pembe yada mavi gibi onlarla kombin edebilirsn

oturma grubunun resmı:(

Eklentiler

• $pr_01_2322_min.webp
    $pr_01_2322_min.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 104
bıde bu renklerı vardı ama esım kahve rengını bıre bır gordugu ıcın cok ısrar ettı:(

Eklentiler

• $pr_02_2322_min.webp
    $pr_02_2322_min.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 100
  • $pr_04_2322_min.webp
    $pr_04_2322_min.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 89
tam benim almak istediğim takımı almışsın yalnız koyu yerleri benimki biraz daha açık olabilir sanırım ama buda hoş ...benim halıma gelince siyah beya z:8: gri simli halı elimde mevcut unu kullanmak zorundayım uyarda bence perdemde siyah ve gri simli onlarda var şu anda hoş duracağını düşünüyorum beyaz zigon sehpa alcam ünitelerimde beyaz olacak duvar kağıdı olarak karar vermedim ya taş desenli yada bilemiyorum bakalım yarın resim eklemeye bakıcam konudan bakarsan fikrin olabilir :8:

tam benim almak istediğim takımı almışsın yalnız koyu yerleri benimki biraz daha açık olabilir sanırım ama buda hoş ...benim halıma gelince siyah beya z:8: gri simli halı elimde mevcut unu kullanmak zorundayım uyarda bence perdemde siyah ve gri simli onlarda var şu anda hoş duracağını düşünüyorum beyaz zigon sehpa alcam ünitelerimde beyaz olacak duvar kağıdı olarak karar vermedim ya taş desenli yada bilemiyorum bakalım yarın resim eklemeye bakıcam konudan bakarsan fikrin olabilir :8:

beklıyorum cnm resımlerı :):1:

kızlar bı halı var sızce kahve koltuk takımının ıcıne olur mu?

Eklentiler

• $Platonik_6923A_mavi_h600.webp
    $Platonik_6923A_mavi_h600.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 107
  • $pr_01_2322_min.webp
    $pr_01_2322_min.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 90
canım 2. resimdeki yeşilli daha güzel kahverengi biraz demode görünüyor.eğer ısrarlıysa eşin onda halıyla uyumlu olur.

Back
X