Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonumun dekorasyonu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sedaak

PoYRaz & Elif
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
527
121
123
kızlar salonum suan çok klasik bir döşemede klasik koltuklar klasik perdeler vs bu görünümden kurtulmak istiyorum sıyah beyaz köşe takımım ve beyaz masa sandalyeli masam var zeminim akağaç buz laminant oldukça acık yanı aklımda iki fikir var sizinde fikrinizi almak istiyorum ya köşe takımım sıyah beyaz kalıcak düz modelsiz perdeler masanın sandalyeleri port art baskılı kumaşlarla kaplanıcak halımda siyah beyaz kırmızı bu arada yada sütlü kahve döşeme yapıcam sizce ?

Canım bana kalırsa biraz siyah ve kahverengi tonlarından uzaklaşmanı söylerim. Spor görünüm yaratsan salonun daha ferah ve aydınlatıcı olacaktır. Mesela koltuk takımlarını siyah beyaz yerine bej- beyaz yaptırabilirsen hoş olur. Sandalyelerde pop art modası yavaş yavaş kalkıyor. eğer sandalyelerin kaplamalarında sorun yok öyle kalabilir. Varsa onlarıda ikisi karşılıklı aynı renk olsun diğer 4 adeti aynı renk olsun. Şuna benim baş köşelerdeki sandalyelerim ebeveny sandalyesi olarak geçiyor ikisi altın yaldızlı kaplı diğer 4 taneside ekru renginde hoş duruyor. köşe takımına uygun tonlarda seçebilirsin. Masanın açık tonda olması avantajlıdır.

Bence salondan siyah-beyaz ve kırmızıyı silin.
Hazır değişiklik yapmışken tam değiştirin.
Zaten perdeleri gözden çıkarmışsınız.Halıyı da gözden çıkarın.
Bu şekilde tamamen yeni bir görünüm elde edersiniz.

Ben olsam köşe takımı beyaz veya kırık beyaz veya çok açık gri yapardım.
Tamamlayıcı renkleri pastel kullanırdım.
Turkuaz,açık mavi ağırlıklı olmak üzere,pudra pembesi ekleyerek renklendirirdim.

$pastels1.webp

Back
X