• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu salonumun dekorasyonu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

blnk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
231
3
118
35
Edirne
kızlar kafam çok karışık evleniyorum salonumun dekorasyonu konusunda kararsızım açık krem koltuk düşünüyorum duvar boyası açık renk olmasını istıyorum ama hangi renk kararsızım yemek takımım ceviz rengi uyarmı perdelerim kahvemi olsun yeşilmi? ya aslında bunları unutun bana fikir verin.daha önceden aldığım altın sarısı aksesurlarım var ne renk yapmalıyım salonumu

bence lületaşı rengi boya süper benim evimde filli boya lületaşı ve herkes çok beğeniyo. kartelalardaki renklere aldanma. ton farkı oluyor boyamalarda. bence mobilyalarda çok koyu renk seçme tozu çok belli eder sürekli elinde bezle gezersin. gümüşlük, konsol falan da önermem boşa kalabalık tv ünitelerinin dolaplıları var onlardan alabilirsin. koltuk için açık renk kesinlikle alma hemen kirleniyor silince eski hali kalmıyor ki çocuk olunca leş oluyor. silinebilir kumaşlar antilop kumaşlar da hikaye sakın aldanma silinmiyor berbat oluyor. mutluluklar

ayyy biride bana yardımm etsinn neolurr.. calıstıgımm içinn dolascakk vaktimm olmadıı en sonn kızdımm görümceminn gösterdigii koltukları aldım cıktımm.. esimde dolasmakk istemedii. simdii bu mobilyalarr üstüme üstüme gelioo.. mürdümm rendi berje, zeytin yesil 2 li,bej üstüne mürdüm yesil krem gibi renklerdenn ciceklerii olann bi koltuk takımımm var. diger esyalarr amerikann cevizii. perde yaptırmalıyımm konsol almalıyımm ama ev öle garipp oldu ki,i ne bişi ekleyebiliorumm ne bişi cıkarabiliyorumm. bu salak seylere 9 000 tl verdik toplamm. degiştirelim de diyemiorum:(ne yapsam

$Fotoğraf0337_001.webp

burada ki 2 li koltuk berjerin yesilinden oldu berjer de mürdüm rengi oldu. orta sehpa aynıo deriler yok..

salonunda koltuk takımın, sehpa var başka ne var? eğer almadıysan beyaz ya da krem tv ünitesi ve masa al konsol hiç alma bence perde için de stor istiyorsan kenarlarını yeşil storlarını da krem al ya da şu ortası açılan perdelerden krem al ortasına da tuğralı falan asma süsler koyuyorlar süper oluyo bence bu perde tarzı daha çok yakışır. açık renkle muhteşem uyar koltukların bence

mobilya aldıysan ve koyuysa boyatma şansın var beyaz çok yakışır bence. yine de mobilyacılara danış bence

krem tv ünitesı al bence mebran olanlardan parlak..çok guzel duruo..perdenı de krem fonda yeşil yada mürdüm ama mürdüm daha şık bence..duwarlara da şık tablolardan..gümüşluk falan sakın alma benım wardı iptal ettım..fazla kalabalık..

ya bu ne şimdi?kim kime yorum yazmış anlamadım.konu sahibiyle başka bi arkadaşa yapılan yorumlar karışmış.diğer arkadaş başka bi topic açsa konu sahibinin de hakkına girmese çok ii olur valla :20: şimdi ben yorumumu yapıyım.krem rengi koltuk çok güzel ama çabuk kirlendiği için en azından kol koyma yerlerini deri yaptırabilirsin ya da öle olanlardan alabilirsin.çünkü en çok oraları kirleniyor.duvar rengi yine krem tonlarında olabilir.perdelerine fon yapmayı düşünüyorsan mobilyanla aynı renk bi fon uyar.halını da ona uygun alırsan krem kahve yoğunluklu bi salon gayet hoş olur hatta böyle bi salon benim hayalim.altın sarısı aksesuarlar da çok uyar böylece :34:

ecrin mürdüm rengi koltuk varsa perdelerde açık lila mor veya pembe ile krem karışımıışıltılı bir perde yaptırabilirsin. bence mobilyaların biraz klasik olduğu ve kullanımı da kolay olduğu için klasik perde yaptır.ama fonu mürdüm olsun. aksesuarlarıda krem rengi alırsan halı da krem rengi olursa süper olur. bilmiyorum genelde zevkime güvenirler.ve yeşil mor krem karışımları da çok yakışır birbirine.bak mesela orta sehpa çok klasik. beyaza boyamak süper fikir. çok masraflı olmaz da.çocuklar duymasındaki meltemin evinde çok güzel aksesuarlar var ya çok beğeniyorum. aksesuar evi çok değiştiriyor.

ecrin mürdüm rengi koltuk varsa perdelerde açık lila mor veya pembe ile krem karışımıışıltılı bir perde yaptırabilirsin. bence mobilyaların biraz klasik olduğu ve kullanımı da kolay olduğu için klasik perde yaptır.ama fonu mürdüm olsun. aksesuarlarıda krem rengi alırsan halı da krem rengi olursa süper olur. bilmiyorum genelde zevkime güvenirler.ve yeşil mor krem karışımları da çok yakışır birbirine.bak mesela orta sehpa çok klasik. beyaza boyamak süper fikir. çok masraflı olmaz da.çocuklar duymasındaki meltemin evinde çok güzel aksesuarlar var ya çok beğeniyorum. aksesuar evi çok değiştiriyor.

benimde mobilyam ceviz rengi ve herşey uyum sağlıyor. yalnız deri koltuk bakımı zor ve kıyır kıyır ses yapıyor sinir oluyorum ben. benim koltuklarım krem bordo karışık halımda aynı renklerde. perde kullanmıyorum sadece tül ve günaşlık onlarda krem rengi. sade ve şık güzel duruyor. beyaz koltuk ve tv ünitesi kombinelerinide çok beğeniyorum ama çabuk kirlenir. koyu renk koltuklarla kasveti bir hava oluşuyor hiç tavsiye etmem

beyaz çabuk kirlenmiyor ki aksine tozu belli etmiyor. çalıştığım için haftada 1 toz alıyorum hiç belli değil.tavsiye ediyorum beyaz lake favorim.

kendi topgime(evim içinn önerileriniz) salonun fotograflarını koydum. sanırımm ordann daha net fikirler cıkcak:)

krem tv ünitesı al bence mebran olanlardan parlak..çok guzel duruo..perdenı de krem fonda yeşil yada mürdüm ama mürdüm daha şık bence..duwarlara da şık tablolardan..gümüşluk falan sakın alma benım wardı iptal ettım..fazla kalabalık..

membran kapaklar cok sağlıksız pvc kaplama yani plastik

Back
X