• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

salonumun dekorasyonu için fikirlerinize ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nego

Özgür Filistin ☝️Bir sabah gelecek kardan aydınlık
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
84.676
355.216
898
Yeni taşındık ve salon takımını yeni aldık,masa ve tv ünitesi yapılıyor masamda orta sehpam gibi ceviz rengi sandalyeler krem deri olacak aslında benim gönlüm açık renk masaydı ama olmadı,şimdi bir halılı birde halısız halini koyuyorum halımı değiştireyim mi bu iyi mi, koltukları renklerdirmek istiyorum mor, pudra pembe, yeşil kırlentler aklımdaki sizce nasıl yapmalıyım perde daha sonra diktireceğim fon perdeyi yine mor istiyorum nasıl olur kafam çok karışık , sadeliği çok bozmadan uyumlu bir kombin nasıl yapabilirim?Birde aksesuar ne renk olmalı?

Son düzenleme:
bence halın uymuş istediğin her rengi bu takımda uygulayabilirisn canım
ama gözüne hangisi güzel gelecek
kumaş parçalarını al ve koltuklara koyarak dene derim

bence halın uymuş istediğin her rengi bu takımda uygulayabilirisn canım
ama gözüne hangisi güzel gelecek
kumaş parçalarını al ve koltuklara koyarak dene derim

Teşekkür ederim benim gönlüm mordan yana mor fon perde uyar değil mi kırlentlerde mor olursa birde halımı bende seviyorum bu halıdan iki tane eşim iki halı sermek istiyor bende hoşlanmıyorum o yüzden bunun biraz büyüğünü alalmı diyorum tek parça olsundiye renk yine krem mi olsun ?

Senin evinede bugün baktım çok güzel güle güle otur.

Mesela fon perde böyle mormu pembe mi? $images.webp$images2.webp$images3.webp$kare-mor_1_1.webp$MARVELLA-HOME-CIFT-KANAT-FON-PERDE-INCI-SATEN__35850224_0.webp

Son düzenleme:
moru eklmeyi unutmuşum:)

$images4.webp

yani masayı koyacağın kısmı tam göremiyorum
ama masa gelirse orası dolacak sanırım ve tek halı yeterli büyüğünü almana gerek yok gibi
tüm eşyaların gelsin halıya öyle karar ver derim

ben pembe tonunu daha çok beğendim
pudra pembesi de bu yılın favori rengi
bir bak derim

ayrıca teşekkür ederim evim için
uğraştım ama artık uğraşmak istemiyorum
bende halı arıyorum

güle güle kullan canım aldıklarını yalnız koltuk takımına en uyumlu mor rengi olur diye düşünüyorum mor kırlent,mor perde,mor aksesuarlar ama halın uyumlu olmuş bozma bence bu şekilde olursa odan gayette güzel olur canım:nazar:

hayırlı olsun koltukların. fonların mor seviyorsan mor çiçekli kumaştn yaptırabilirsin country tarzı. english home daki fonlarda çok şık. perdenin kumaşından da kırlentler yaparsan hem ortalık canlanır hem şık olur. benim fikrim bu.

Yeni taşındık ve salon takımını yeni aldık,masa ve tv ünitesi yapılıyor masamda orta sehpam gibi ceviz rengi sandalyeler krem deri olacak aslında benim gönlüm açık renk masaydı ama olmadı,şimdi bir halılı birde halısız halini koyuyorum halımı değiştireyim mi bu iyi mi, koltukları renklerdirmek istiyorum mor, pudra pembe, yeşil kırlentler aklımdaki sizce nasıl yapmalıyım perde daha sonra diktireceğim fon perdeyi yine mor istiyorum nasıl olur kafam çok karışık , sadeliği çok bozmadan uyumlu bir kombin nasıl yapabilirim?Birde aksesuar nerenk olmalı?

Eki Görüntüle 529130 Eki Görüntüle 529129 Eki Görüntüle 529128

eflalim merhaba,

öncelikle eşyalarını güle güle kullan, huzur içinde oturun..
ben de moru çok severim ama bir türlü kullanmaya cesaret edemiyorum, bana fazla iddialı geliyor..
bence halı olmamış, herşey çok açık renk, silik gözükmüş..tabii bu benim naçizane fikrim..
ne yapılabilir? mor mu seviyorsunuz?mor+yeşil+gri üçlüsü çok başarılı sonuçlar verir..
örnek mi?aşağıdakiler belki size fikir verebilir..ben hep beğenirim bu renk kombinini..

$gri-mavi-mor-koltuk-dizayni.webp$mavi-mor-yatak-odasi-2.webp$mor-gri-yatak-odasi.webp$renkli-dekorasyon.webp

yani masayı koyacağın kısmı tam göremiyorum
ama masa gelirse orası dolacak sanırım ve tek halı yeterli büyüğünü almana gerek yok gibi
tüm eşyaların gelsin halıya öyle karar ver derim

ben pembe tonunu daha çok beğendim
pudra pembesi de bu yılın favori rengi
bir bak derim

ayrıca teşekkür ederim evim için
uğraştım ama artık uğraşmak istemiyorum
bende halı arıyorum

masayı girişde sola koyacağım ikili koltuğun yanına,pembede hoşuma gidiyor morda sanırım mor fon perde,pembe mor kırlentler kullanıcam yine cevaplara göre değerlendiricem.

Tatlı uğraşlar bunlar birde istediğin gibi olursa daha güzel oluyor benim birçok şey istediğim gibi olmadı ama eldeki imkanları değerlendiriyorum kendi el emeğimle yapıyorum bir şeyler,sende gönlüne göre bulursun inşaallah.

güle güle kullan canım aldıklarını yalnız koltuk takımına en uyumlu mor rengi olur diye düşünüyorum mor kırlent,mor perde,mor aksesuarlar ama halın uyumlu olmuş bozma bence bu şekilde olursa odan gayette güzel olur canım:nazar:

Teşekkür ederim.

hayırlı olsun koltukların. fonların mor seviyorsan mor çiçekli kumaştn yaptırabilirsin country tarzı. english home daki fonlarda çok şık. perdenin kumaşından da kırlentler yaparsan hem ortalık canlanır hem şık olur. benim fikrim bu.

Teşekkür ederim aslında çiçeklide düşündüm ama sonradan sıkılırmıyım kararsızım birde mobilyacıları gezerken hep çiçekli koltuklar kırlentler vardı sanırım bu sene moda:)

eflalim merhaba,

öncelikle eşyalarını güle güle kullan, huzur içinde oturun..
ben de moru çok severim ama bir türlü kullanmaya cesaret edemiyorum, bana fazla iddialı geliyor..
bence halı olmamış, herşey çok açık renk, silik gözükmüş..tabii bu benim naçizane fikrim..
ne yapılabilir? mor mu seviyorsunuz?mor+yeşil+gri üçlüsü çok başarılı sonuçlar verir..
örnek mi?aşağıdakiler belki size fikir verebilir..ben hep beğenirim bu renk kombinini..

Eki Görüntüle 530456 Eki Görüntüle 530457 Eki Görüntüle 530458 Eki Görüntüle 530459

Teşekkür ederim,en sevdiğim renk mor ve evlendiğimden beri lila dışında doyası moru evimde kullanamadım hep içimde kaldı imkanlar el vermedi şimdi elimde bir imkan var açıkcası mor pembe lila ve yeşil seviyorum dediğin gibi bunları kombinlesem ama gri demişsin benim koltuklar krem griyi nasıl kullanıcam mesela gri aksesuar olur mu duvar saati yaptım birde duvar süsi gri renge boyamıştım birde fillerim var onlarıda griye boyamıştım ,halıyıda tek renk mor değilde yine krem mor gibi düşünüyorum alırsak,masam dediğim gibi orta sehpamın renginde olacak kenarları beyaz tv ünitesinin kapakları beyaz olacak ben komple beyaz istiyordum ama krem koltukla olur mu eğer olursa hemen değiştirticem,bu aradayeşili mutfağımda ve oğlumun odasında kullanıyorum:) onuda severim lilayı da yatak odamda:)

.................................................

Son düzenleme:
İkeada bu fon perdeyi gördüm normal kornişe takılıyormu anlamadım bilgisi olan var mı birde nasıl bu perde hoşuma gittide?

$PE170179.webp

Hanımlar lütfen bugü mobilyamın rengine karar vermem lazım tekzende bu tv ünitesini beğendik ama orta sehpama uymuyor tonu koltuklarda malum krem masam beayz olsa sırıtırmı bu tv ünitesi ve koltuklarla lütfen fikir verin kafam iyice karıştı:(((((((( orta sehpamı da beyaz alabilirim eğer masa beyaz olur derseniz

$818150.webp

Teşekkür ederim,en sevdiğim renk mor ve evlendiğimden beri lila dışında doyası moru evimde kullanamadım hep içimde kaldı imkanlar el vermedi şimdi elimde bir imkan var açıkcası mor pembe lila ve yeşil seviyorum dediğin gibi bunları kombinlesem ama gri demişsin benim koltuklar krem griyi nasıl kullanıcam mesela gri aksesuar olur mu duvar saati yaptım birde duvar süsi gri renge boyamıştım birde fillerim var onlarıda griye boyamıştım ,halıyıda tek renk mor değilde yine krem mor gibi düşünüyorum alırsak,masam dediğim gibi orta sehpamın renginde olacak kenarları beyaz tv ünitesinin kapakları beyaz olacak ben komple beyaz istiyordum ama krem koltukla olur mu eğer olursa hemen değiştirticem,bu aradayeşili mutfağımda ve oğlumun odasında kullanıyorum:) onuda severim lilayı da yatak odamda:)

Eflalim merhaba,

Birkaç gündür bir türlü vakit ayıramadım buraya, gelen gidenimiz çok bu ara..
Şimdii..
Benim fikrim:
madem moru bu kadar çok seviyorsun..
-eğer imkanın varsa, koltukların rengini gri ile değiştirebilirsin, imkanın yoksa koltukların aynen kalsın. Pembe,lila falan da seviyormuşsun, gri koltuk bu renkleri de kaldırır..
-koltukların üzerine yeşil, mor renklerde kırlentler yerleştirebilirsin
-halı sadece mor seçebilirsin, ille krem rengi kullanmana gerek yok, desenli ya da desensiz, ikisini de kaldırır senin mobilyalar..
-masa, sehpa, tv ünitesi kahverengi yerine hepsini beyaz alabilirsin, hem mora çok yakışır:31:
-son olarak aksesuarlar...mavi, mor, yeşil, sarı renkte sehpa üzerine cam objeler çok şık durabilir..

şimdiden güle güle kullan canım..huzur içinde..

Hanımlar lütfen bugü mobilyamın rengine karar vermem lazım tekzende bu tv ünitesini beğendik ama orta sehpama uymuyor tonu koltuklarda malum krem masam beayz olsa sırıtırmı bu tv ünitesi ve koltuklarla lütfen fikir verin kafam iyice karıştı:(((((((( orta sehpamı da beyaz alabilirim eğer masa beyaz olur derseniz

Eki Görüntüle 533476

canım ben senin yerinde olsam tv ünitesi, orta sehpa ve yemek masasını beyaz alırdım..mor renk ile gayet güzel kombin oluyor..

Eki Görüntüle 533476

sadece beyaz tv ünitesi çok daha şık durur.Kombini daha iyi olur.:46::46:

Back
X