Teşekkür ederim,en sevdiğim renk mor ve evlendiğimden beri lila dışında doyası moru evimde kullanamadım hep içimde kaldı imkanlar el vermedi şimdi elimde bir imkan var açıkcası mor pembe lila ve yeşil seviyorum dediğin gibi bunları kombinlesem ama gri demişsin benim koltuklar krem griyi nasıl kullanıcam mesela gri aksesuar olur mu duvar saati yaptım birde duvar süsi gri renge boyamıştım birde fillerim var onlarıda griye boyamıştım ,halıyıda tek renk mor değilde yine krem mor gibi düşünüyorum alırsak,masam dediğim gibi orta sehpamın renginde olacak kenarları beyaz tv ünitesinin kapakları beyaz olacak ben komple beyaz istiyordum ama krem koltukla olur mu eğer olursa hemen değiştirticem,bu aradayeşili mutfağımda ve oğlumun odasında kullanıyorum:) onuda severim lilayı da yatak odamda:)
Eflalim merhaba,
Birkaç gündür bir türlü vakit ayıramadım buraya, gelen gidenimiz çok bu ara..
Şimdii..
Benim fikrim:
madem moru bu kadar çok seviyorsun..
-eğer imkanın varsa, koltukların rengini gri ile değiştirebilirsin, imkanın yoksa koltukların aynen kalsın. Pembe,lila falan da seviyormuşsun, gri koltuk bu renkleri de kaldırır..
-koltukların üzerine yeşil, mor renklerde kırlentler yerleştirebilirsin
-halı sadece mor seçebilirsin, ille krem rengi kullanmana gerek yok, desenli ya da desensiz, ikisini de kaldırır senin mobilyalar..
-masa, sehpa, tv ünitesi kahverengi yerine hepsini beyaz alabilirsin, hem mora çok yakışır

-son olarak aksesuarlar...mavi, mor, yeşil, sarı renkte sehpa üzerine cam objeler çok şık durabilir..
şimdiden güle güle kullan canım..huzur içinde..