Salonumu renklendirmek istiyorum

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
merhaba arkadaşlar, yakında taşınıcaz. evlendiğimden beri salonumda krem rengi tonları hakim. koltuklarım krem rengi. yeni evde salonuma biraz renk katmak istiyorum. ama renk konusunda kararsız kaldım. en çok içimden geçen renkler pembe-yeşil, pembe-turuncu kombinasyonları ve mor. ama eşim moru beğenmedi. pembe yeşile o da sıcak bakıyo. siz hangisini önerirsiniz veya önerebileceğiniz başka renkler var mı?

bi kaç örnek fotoğraf da buldum ama ekleyemiyorum şu anda. belki sonra ekleyebilirim.

şu an perdelerim, halım ve koltukların yastıkları bile krem rengi. bunların rengini değiştirip bi kaç da aksesuar eklemek istiyorum. vazo tablo gibi.

$99-1982313634540400031984995.webpEki Görüntüle 335741 $curtain02.webp$Modern-Curtain-Design-home-curtains.webp$99-1982313634540400031984995.webpEki Görüntüle 335741 $curtain02.webp$Modern-Curtain-Design-home-curtains.webp

merhaba.ben 2.fotodaki odayı beğendim,orta sehpası pembe fuşya renkli olanı çok hoş..sizin krem tonları..siz isterseniz kreme istediğiniz renkleri yakıştırabilirsiniz.bence kreme kahve yada fuşya yeşil renkleri daha güzel fider die düşünüyorum birde yastıkların renkleri ile halıları değiştirirseniz farklılık canlılık olacaktır.benim maalesef koltuk seçimim çok acemice oldu benim siyah gümüş..hiç bir renk yakışmıyor olmuyor..değiştirmek istiyorum koltuk takımımı daha 1 yıl oldu ya:(((

hepsi cok hos... ama su 2 numaraya ozellikle bayildim :16::16::16: icim acildi resmen gorunce..

bi fotoğraf eklemeyi becemedim :17:

2 numara benim de favorim. ben de o tarz bişey yapmayı planlıyorum ama renkler salon için biraz hafif kaçar mı, mor daha mı ağr dururdu bilemedim. gerçi eşim moru sevmedi.

ben perdeyi pembe düşünüyorum.

koltuklarım krem. acaba uyumlu olur mu bi de koltuklarım fitilli kadife gibi bi kumaştan ve oldukça spor bi model. perde ve yastıkları keten mi yapmalıyım yoksa, tafta,saten gider mi. off kafam çok karışık.:18:

merhaba.ben 2.fotodaki odayı beğendim,orta sehpası pembe fuşya renkli olanı çok hoş..sizin krem tonları..siz isterseniz kreme istediğiniz renkleri yakıştırabilirsiniz.bence kreme kahve yada fuşya yeşil renkleri daha güzel fider die düşünüyorum birde yastıkların renkleri ile halıları değiştirirseniz farklılık canlılık olacaktır.benim maalesef koltuk seçimim çok acemice oldu benim siyah gümüş..hiç bir renk yakışmıyor olmuyor..değiştirmek istiyorum koltuk takımımı daha 1 yıl oldu ya:(((

canım bak siyaha böyle renk katmışlar biraz.$siyah-salon-rengi.webp$homedecorating.webp

Back
X