Salonumu ne renk yapacağıma karar veremiyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi eccu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eccu

MeleğimBedenimeHoşgeldin!
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
1.111
0
116
42
İstanbul
evet kızlar yardımınıza ihtiyacım var..Koltuklarım bej deri, mobilyalarımın rengi 2 renkli bej ve ceviz renginde ama duvarları ne renk yapacagımıza hala karar veremedik?? yardımlarınızı bekliyorum..(halı ve tüller henüz belli değil )

Cnm mobilyanın rengimi koltuğun rengimi ağır basıyor odayı düşününce.Duvar rengi mobilyalarla ne kadar zıt olursa o kadar kendini gösterir.Muhtemelen birçok arkadaşımız duvar rengi için krem veya buz mavisi önereceklerdir.Benim koltuklarım krem,tv ünitem masam konsolum kahve krem karışımı.Duvarlar ise epey zıt renkte pembe:)))))
Yatak odası takımımda beyaz duvarlar yeşil :))))))

bence duvarlarını krem veya ayışığı gibi bir renk yapıp koltuklarına ve alacağın halılarına göre şeritler şeklinde duvar kağıdı yapabilirsin çok güzel duruyor bakır rengi mesela çok güzel ve eşyalarına uyumlu olur

Merhaba,benim mobilya ve koltuklarım krem kahve yoğunlukda
Biz salonu iki renk yaptık,1.rengimiz kum beji 2.rengimiz kese kağıdı,
pencere karşısında olan iki duvarıma biraz koyusu olan kese kağıdı yapıldı diğer kalan iki duvarımada kum beji aynı şekilde tavandaki kartonpiyerlerde ona göre yapıldı, yani sırayla bir duvar kum peji bir duvar kese kağıdı gibi ilerledi,ben çok memnunum çok uyumlu renkler oldu.

Sevgilerimle.

Canım bizim koltuklarımız deri kumaş karışımı bej renk, mobilyalarda açık kahve. Duvarlar şampanya rengi çok güzel duruyor tavsiye ederim. Bu arada perdeler de bej ve halılar kahverengi çünkü kir göstermesin diye öyle tercih ettik:) Mutluluklar dilerim:)

harika ithal duvar kağıtları ben mağazalarımızın kağıtlarını seçtim
gezmediğim bakmadığım yer kalmadı.
artık kesinlikle boya düşünmüyorum..
çok güzel kumaş görünümlü kağıtlar var ama çok bariz iri desenler diil de hafif sarmallar ilan çok güzel duruyor..
harika kombinasyonlar var..
zemin kesekağıdı renginde olan bişiler seçebilirsin bennnnnnnce :)

Back
X