salonumu komple değiştirmek istiyorum

irehil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2010
16
0
86
İstanbul
salonumu komple değiştirmek istiyorum.aklımda salonum için bir renk uyumu oluşturdum ama...nasıl olur acaba fikirlerinizi bekliyorum.koltukları bol kırlentli krem renkte düşünüyorum.fon perdem kahve.tülünü ise katlamalı, krem üzerine kahve desenli düşünüyorum.ancak sadece krem-kahve tonlarında bir salonda istemiyorum birazda renk olsun diyorum. bunun içinde koltuk kırlentlerini kahverengi 2 kırlent(perdenin renginde)deniz mavisi 2 kırlent, ve turuncu 2 kırlent olmasını istiyorum.halıdada kahveli,içinde mavi ve turuncu olan bir halı seçme istiyorum.bu arada parkelerim açık kayın renginde.yemek odamın rengide kahve tonlarında olacak.(mesela venge,yada koyu kahve)tabi bulabilirsem katlamalı tülümde de kahve ve kremin yanı sıra mavi ya da turuncudanda azıcık olsun istiyorum ama bulabilirsem.ne dersiniz.bu şekilde kombine edilmiş bir salon,uyumsuz ya da renk cümbüşü olurmu.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.krem - kahve salona başka hangi renkler uyar.cevaplarınızı bekliyorum.

Bence krem kahveyi sadece kırmızı ya da bordo tonlarıyla canlandır.Hem odana başka aksesuar ararken bu tonda bulman daha kolay olur.

salonumu komple değiştirmek istiyorum.aklımda salonum için bir renk uyumu oluşturdum ama...nasıl olur acaba fikirlerinizi bekliyorum.koltukları bol kırlentli krem renkte düşünüyorum.fon perdem kahve.tülünü ise katlamalı, krem üzerine kahve desenli düşünüyorum.ancak sadece krem-kahve tonlarında bir salonda istemiyorum birazda renk olsun diyorum. Bunun içinde koltuk kırlentlerini kahverengi 2 kırlent(perdenin renginde)deniz mavisi 2 kırlent, ve turuncu 2 kırlent olmasını istiyorum.halıdada kahveli,içinde mavi ve turuncu olan bir halı seçme istiyorum.bu arada parkelerim açık kayın renginde.yemek odamın rengide kahve tonlarında olacak.(mesela venge,yada koyu kahve)tabi bulabilirsem katlamalı tülümde de kahve ve kremin yanı sıra mavi ya da turuncudanda azıcık olsun istiyorum ama bulabilirsem.ne dersiniz.bu şekilde kombine edilmiş bir salon,uyumsuz ya da renk cümbüşü olurmu.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
zevkin çok güzel..kesinlikle yapmalısın süperrrrr..farklı şık ve sadce..

Bence krem kahveyi sadece kırmızı ya da bordo tonlarıyla canlandır.Hem odana başka aksesuar ararken bu tonda bulman daha kolay olur.

yorumun için teşekkür ederim arkadaşım.renklerin negatif ve pozitif enerjileri varmış.insanın maneviyatını etkilermiş.mesela kahverengi bir süre sonra negatif enrji yayarmış ve olumsuz düşüncelere neden olurmuş.bunun negatif enerjisini ancak mavi renk dengelrmiş.mavi renkte turuncunun kombine rengiymiş.hem negatif enerjiden dolayı hemde sadece kahve krem renklerinde bir salon çok renksiz olmasın diye birazda renk katayım dedim ama renk cümbüşüde olurmu diye de edişelendim.
haklısın o renkleri dha kolay bulurum aslında ama ..

Sankı halıyı kahve turuncu krem degıl de sadece krem ve turuncu alsan daha hoş olur..diğer şekide kalabalık durur sonucyta avı guzel yapan da perde ve halı dı mı:):)ılk okudugum da halıya bakmamıstım sız soyleyınce tekrar okudum da gordum..turuncu nun tonları yer alabılır fakat cok ta kalabalık olmasın

Sankı halıyı kahve turuncu krem degıl de sadece krem ve turuncu alsan daha hoş olur..diğer şekide kalabalık durur sonucyta avı guzel yapan da perde ve halı dı mı:):)ılk okudugum da halıya bakmamıstım sız soyleyınce tekrar okudum da gordum..turuncu nun tonları yer alabılır fakat cok ta kalabalık olmasın

evet haklısın aslında.hem böylce daha zarif olur.diğer renkleride başka aksesarlarla kombinleyebilim.teşekkür ederim..

Back
X