Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonumu birlikte dekore edelim mi kızlar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

salemwitch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
155
1
118
İstanbul
Evimde ekteki ikea ektorp kanepenin üçlüsü ve bir de teklisi var. Mobilyalarım ise (konsol, yemek masası, sandalyeler, tv ünitesi)diğer ektekinden.

Şimdi salonumun dekorasyonunu tamamlamak için ihtiyacım olanlar koltuk minderi, halı, ayna, avize + şamdan gibi şeyler.

Minderler ne renk / tarz olmalı, avize - ayna ne tarz olmalı gibi konularda sizin tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar benim kafam çok karıştı...

hatta mümkünse mağaza ismi de belirtirseniz çok çok mutlu olurum.

Ek olarak evde bol bol kılıç, şövalye, kale biblosu vs de bulunuyor.

Zevkinize güveniyorum kızlar, fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler şimdiden :)))

$27_large.webp$pe313628.webp

canım koltuk takımınla ilgili bişey sormak istiyodum ekotorp kanepeden var bendede ama kılıfını değiştirmek istiyorum ikeada senin koltuğun gibi düğmeli kılıf göremedim acaba sen özel mi aldın bu arada evinin fotoğraflarını gördüm eşyaların çok uyumlu ve güzel olmuş öyle hemen modası geçicek tarzda döşememişin tebrik ediyorum seni :))))

canım koltuk takımınla ilgili bişey sormak istiyodum ekotorp kanepeden var bendede ama kılıfını değiştirmek istiyorum ikeada senin koltuğun gibi düğmeli kılıf göremedim acaba sen özel mi aldın bu arada evinin fotoğraflarını gördüm eşyaların çok uyumlu ve güzel olmuş öyle hemen modası geçicek tarzda döşememişin tebrik ediyorum seni :))))

Çok teşekkürler canım evimi beğendiğine sevindim. Koltuk kılıflarım da ikea'dan...bu kılıfları ben de daha önce görmemiştim internet sitesinde falan de yok yeni gelmiş sanırım. ismi "natural" olarak geçiyor ve hemen girişteki koltuklara da bu kılıflardan takmışlar inceleyebilirsin;)

Ben görür görmez çok beğendim doğal bir görüntü veriyor tavsiye ederim;)

Back
X