o bahsettiginiz böceklerden bizim evde de var bizde ilacladık evi. ben etkilendim onlara bişe olmadı dahaama bi cok kişiden duydum sanirim bu mevsime özel bişe ((
Canim yeterki soyle bi iki hafta takilsinlar sonra gelmesinler..ben surekli olur diye korkuyorum
Valla başlığı okudum 10 dkdır tipli böcek var mı acaba diye düşünüyorum
tipsiz ama gururlu böceklerdir onlar canım, merak etme, istenmedikleri yerde daha fazla kalmazlar.
Ben hala tam anlayamadım hangi böcek bu. Miniciki zeytin çekirdeğinden daha küçük sırtı rugan kaplama gibi mi? Ama bizdekiler siyah. Sokakta hep görüyorum. Evde de gördüm bir iki kere. Onlar olmasın artarlarsa ben deliririm. :)) Böcek ilacı öldürüyor mu peki? Siz yime iyisiniz bir ara bizde öyle bir böcek vardı ki kanatlı kahverengi tipsiz ne kelime bildiğin ucubeydi. Yüzsüzlük desen alası onda böcek ilacının fayda etmediği tek böcek olsa. Az daha ben zehirleniyordum. Ama bir süre sonra kayboldular. Sanırım yaz gelince bir bastırıp sonra gidiyorlar. Kış aylarını sırf böcekler yüzünden seviyorum.
Hamamboceginin orumcegin kenenin bi adi var..bendeki bocegin adi bile yok...demin bi arkadas dedi ama susama benziyor diye aynen oyle :)
başlığı görünce aklımdan şu geçti; konu sahibinin güzellik salonu var o salona hiç istemediği garip adamlar geliyor onu da rahatsız ediyor falan sandım..
Ne bilim biz böcekleri tipli-tipsiz, yahuşuklu-vasat diye ayırmıyoruz..misal ben genelinden tırsarım gördüğüm yerde sandalye duvar vb.. Ne varsa tepesine çıkarım
Yaz mevsiminde tipli tipsiz çok böcek gelir ama bir süre sonra giderler..bu normal yani.böcek ilacına devam edin..
Eger susama benzıyorsa onlar kesın hamm bocegıdır neredenmı gılıyorum benımde evımde tamda susama benzer bocekler vardı ne yaptıysam gecmedı et etkılı ılacları bıle sıkıp ıkı gun eve gırmıyorduk bır turlu basedemedım en sonunda cagırdım. Ilaclama sırketınden geldıler ılacladılar cok gecmeden yoknoldu gıttı dahada 2 yıl olacak o zamandır yok o kısıler demıstı hamam boceklerıde cınse ayrılır kendı aralarında sızınkı alman cınsı hamam bocegı en ınancıdındandır dmstı
Merabalar..arkadaslar salonumda kucuk koyu kahve yuruyen bocekler cikti..iki gunde bir evimi supurur silerim..yani kirintidan filan gelmedikleri belli..bi arkadsm isiga gelir ve acik cam balkondan girer dedi..ben de sinek ilaci aldm sktim supurdum..sonra bi iki tane daha gordum ve ben cok huylaniyorum napmayilim sizce..inanki balkonu mu bile acamiyorum
tatarcık mı acaba ? ben de görürüm bazen evde offf huylandım şimdi...
Canim adini bilmiyorum hamamboceginin cok cok kucugu bi de susama benziyor ayni
Canim adini bilmiyorum hamamboceginin cok cok kucugu bi de susama benziyor ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?