Tipsiz böcekler
ben de odamda bugün bir adet örümcek gördüm ama çok ciksti. :111:
başlığı görünce aklımdan şu geçti; konu sahibinin güzellik salonu var o salona hiç istemediği garip adamlar geliyor onu da rahatsız ediyor falan sandım..
ne bilim biz böcekleri tipli-tipsiz, yahuşuklu-vasat diye ayırmıyoruz..misal ben genelinden tırsarım gördüğüm yerde sandalye duvar vb.. ne varsa tepesine çıkarım
yaz mevsiminde tipli tipsiz çok böcek gelir ama bir süre sonra giderler..bu normal yani.böcek ilacına devam edin..
Ay hiç güleceğim yoktu
Tipsiz ve hormonlu böcekler
Eğer tarif ettiğin gibiyse bunlar susama da benziyorlar, annem sabahları evin içinde dolaşarak yeme şu simitleri deyince çözmüştük olayı
camlarınıza sineklik taktırın ya da yapışkanlı olanları varmış onlardan kendiniz takın .Sonrasında da gel ilaçla ilaçlayın sağlığınıza yazık öbürlerini kullanmayın
Cok sagol iste tam susam dedigin gibi..sonra ne yapti anneniz
Tipsiz böcek yoktur bakımsız böcek vardır.
Detan max var ben onu kullanıyorum ne kadar etkili bilemem ben zaten korkudan etrafa bakmıyorum evde. Denemekte fayda var etkisi uzun süre devam ediyor tabi evi viledaladığınızda gider. 6 ay falandı galiba etkisi tam hatırlamıyorum. Hem de kokusuz fıs fıs sık her yere. Ayrıca her an elinizde bir tane anında etkili böcek ilacı da olsun ki gördüğünüz anda imha edin. Tabi ki sineklik çok önemli sineklik taktırmadan önce evim havasızlıktan küf kokacaktı neredeyse cam falan açmıyordum korkudan. :)) Şimdi en azından uçan böceklerimiz yok. Yaşadığın yere bağlı tabi. Nemli ortamda çok fazla böcek oluyor. Ah ben ne çektim onlardan. Az mı rezil olmuşumdur böcek korkum yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?